Březová zaslouženě vyhrála


Branky


11

Březová po poločase vedla o dvě branky. Ve druhém přidala třetí branku. Jakartovice v závěru jen snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová po vysoké prohře ve Stěbořicích přivítala mužstvo z Jakartovic. Hosté se v Březové moc nepředvedli, a za celý zápas se nebyli skoro schopni dostat do pořádného zakončení. Březová naopak v prvním poločase si vypracovala šeset šancí. V první z nich se objevil Tomáš Křenek, ale branka z toho nebyla. Do vedení se Březová dostala ve 25. minutě, když prudký centr Tomáš Křenka s pomocí odrazu propadl na zadní tyčku k Řehulkovi, který střílel prakticky do prázdné branky – 1:0. Za čtyři minuty se centr z pravé strany sice dostal k hostujícímu obránci, který ale prudkou střelou nastřelil koleno Řehulky, a po tomto odrazu se míč dostal za záda brankáře Štencka – 2:0. Další šanci měl Tomáš Křenek, ale z jeho průniku nebylo nic. Neujala se ani únik dvojice Tomáš Křenek a Minařík. Jakubu Šuhajíkovi zase nevyšla finální nahrávka. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácího týmu. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se dlouho na hřišti nic moc nedělo. Jakartovice se opticky jevily na míči silnější, ale nebyly schopné nic kloudného vymyslet ve finální fázi. Domácím náskok stačil a do ničeho se nehrnuli. Další branku přidala Březová až dvacet minut před koncem utkání, když se míč od rohového praporku dostal až k Tomáši Křenkovi, který na přední tyči propálil Štencka – 3:0. Hosté pak zesílili sktivitu, ale kromě rohů si nic nevypracovali. Deset minut před koncem byl vyloučen domácí Buda. Jakartovice pak kosmeticky upravily výsledek až v 87. minutě, když Šupák poslal míč na Bosáka, jehož střelu Hromada vyrazil a Bandy míč pohotově vrátil do sítě – 3:1.

 

Březová jede příští kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Myslel jsem si, že budou hrát lépe. Sice jsme je až tak moc nepřehrávali, ale v prvním poločase jsme měli pět šancí, a z toho jsme dali dvě branky. Druhý poločas už byl horší než ten první, ale už jsme to nějak dokopali. Jsem rád za tři body, za týden to bude těžší.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Před utkáním jsem řešil absenci 3 hráčů a měl jsem k dispozici jen 12 lidi. Zápas se mi hodnotí těžce, od začátku utkání nám hra na velmi špatném terénu vůbec nešla a neuměli jsme se stim porvat, v kabině jsme si řekli nějakou taktiku, ale tu můj tým dneska nedodržoval. Dnes nám chyběla kvalita na míči a finální fáze, soupeř těžil z našich lehkých ztrát míčů a hrál jednoduchou nákopavou a to mu dnes vycházelo dokonale. Dneska to byl náš nejhorší zápas na jaře a věřím, že si to vezmeme k srdci a do dalšího utkání se Stěbořicemi se vrátíme k našemu fotbalu a předvedeme lepší výkon hoden našich kvalit. Soupeři gratuluju ke 3 bodům.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIGOTA Tomáš, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Jakartovice potvrdí výborný vstup do jarní části okresního přeboru a v pohodě si pohlídají tento zápas. Sice Březová doma hrát umí, ale v tom zápase více věřím týmu z Jakartovic.