Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina se po výhře v Chuchelné vrátila do čela tabulky


Branky


45. D. Stefek , 72. J. Gargoš - 5. V. Kocian , 44. J. Pešek , 51. V. Kocian , 77. V. Čech , 85. J. Pešek
14

Vřesina vedla dvakrát o dva góly, ale Chuchelná dokázala dvakrát snížit na rozdíl branky. Ke konci zápasu hosté výhru navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

V dohrávaném zápase hostila Chuchelná Vřesinu. Ta vstoupila do zápasu aktivněji a hned po třech minutcá našel Jiří Pešek hlavu Čecha, ale míč minul jen těsně branku. Hned za minutu se zmocnil špatné domácí rozehrávky Jiří Pešek, jenž na zadní tyči našel Kociána, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Vřesina si dále vytvářela šance. Ve 14. minutě našel Jiří Pešek Bočka, který nahrál ještě Kociánovi, který zamířil vedle tyčky. Za tři minuty pálil vedle po přiťuknutí Bočka Martin Pešek. Ve 21. minutě ťukec Bočka s Jiřím Peškem našel před prázdnou klecí Kociána, který ale trestuhodně mířil vedle. Za další dvě minuty vysunul Mrázek Jiřího Peška, jenež zakončil samostatný nájezd střelou vedle. Po půlhodině hry našel Waszut luxusně Bočka, ale ten s jeho nabídkou pohrdl. Ve 40. minutě byl faulován ve vápně Boček a penaltu Čechovi vytlačil do břevna brankář Náhlík. Ve 42. minutě Martin Pešek páli sám před brankářem nad. Ve 44. minutě výkop Lamparta prodloužil Boček na Jiřího Peška, který si položil brankáře a zasunul do prázdné branky - 0:2. V samém závěru poločasu zahrávala Chuchelná přímý kop. Steffek poslal míč do zdi, ale odražený míč poslal Steffek placírou výstavně do šibenice - 1:2.

Vřesina náskok navýšila

Chuchelná vstoupila do druhého poločasu lépe. Vřesina ale po osmi minutách využila domácí chybné rozehrávky, když se balonu zmocnil Rončka, nahrál Bočkovi, který našel ještě lépe postaveného Kociána, který obešel brankáře Náhlíka a dovezl míč až do prázdné branky - 1:3. V 65. minutě promáhl nahrávku Waszuta Boček. Dvacet minut před koncem si narazil Jiří Pešek míč s Waszutem, ale pokus pak Peškovi vychytal Náhlík. V 72. minutě Chuchelná využila patnou rotehrávku hostů, když míč získal Valenta, který pak efektně patičkou vyslal do uličky Gargoše, který prostřelil brankáře Lamparta - 2:3. Domácí se z naděje radovali pouze pět minut, když Kocián vybojoval roh, který Martin Pešek posadil na hlavu Čecha a ten zaklepl do sítě - 2:4. Pět minut před koncem propadl aut Mrázka k Jirkovi Peškovi a ten procedil brankáře Náhlíka - 2:5. Vřesina se po výhře dostala na první místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): V prvním poločase byla Vřesina lepší, šla do vedení, a měla další čtyři až pět tutovek. Navýšila skóre, ale my dali gól do kabin. Druhý poločas jsme začali aktivněji, ale pak jsme opět po obrovské chybě dostali třetí branku. Pak jsme sice ještě snížili. Po rohu jsme dostali na 2:4 a pátou branku jsme dostali opět po hrubé chybě. Soupeř měl sice šest a osm tutovek, ale my kdybychom neudělali tři velké chyby, tak by to asi byla remíza. Navíc nemáme útočníka a vepředu hraje záložník, a proto si ani moc tutovek nevytvoříme.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Celý poločas jsme byli jasné lepší, a kdyby jsme vedli 8:0 nikdo by se nedivil. Opět stejný druhy poločas a pohlidali jsme si výsledek zápasu.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Stefek [-] , J. Koňařík [-] , R. Vícha [-] - M. Komárek [-] , J. Halfar [-] , M. Barát [-] , J. Barát [-] (86. R. Kozlovskyj [-] ) , J. Gargoš [-] - P. Valenta [-] -

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Kučera [-] (70. J. Pagáč [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] , T. Mrázek [-] (87. P. Smolka [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] (84. L. Vojáček [-] )

ŽK: 15. J. Koňařík - 54. J. Kučera , 79. P. Strakoš .
Hráči zápasu: J. Lampart , M. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Chuchelná je velice nevyzpytatelné mužstvo. My jsme u nich schytali poměrně velkou nálož a domácí ukázali, že zkušenosti z vyšší soutěže dělají svoje. Vřesina potřebuje vyhrát, aby držela krok s rozjetými Litultovicemi. Bude to dle mého názoru vyhrocené utkání – přece jen je to prajzské derby. Vidím to na překvapení kola a konečnou remízu.

Tip: výhra hostů