0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová v dohrávce těsně porazila Budišov


Branky


14

Březová se ujala vedení o jednu branku v prvním poločase. Ve druhém si už náskok udržela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o jednu branku

V dohrávaném zápase si o svatečním dnu pozval Budišov na svůj trávník mužstvo z Březové. Budišov začal poměrně aktivně. Do dvou nadějných příležitostí se dostal nejdříve Machala, a po něm Buček. Oba ale nedokázali dopravit míč do sítě. Březová pak zahrozila Martinem Šuhajíkem, který placírou střílel nad domácí branku. Ve 29. minutě se při souboji o míč nešťastně zranil hostující Kříž, pro kterého musela dojet sanitka. Podle informací, prý zranění nedovolí Honzovi obout kopačky minimálně do června. Naše redakce mu přeje brzké uzdravení. Zápas byl přerušen asi na patnáct minut. Hned poté co odjela sanitka si postavil míč k přímému kopu hostující Tomáš Křenek a štěstím propadl balon do sítě - 0:1. Budišov mohl srovnat deset minut před koncem poločasu, když střelu Týna z dvaceti pěti metrů vyrazil konečky prstů brankář Böhm na břevno své branky. Pak už se poločas jen dohrál.

Skóre se už nezměnilo

Po pěti minutách druhé půle zahrávala domácí družina rohový kop, který přistál na hlavičce Machaly. Míč směřující do branky opět skvěle vyrazil gólman Böhm. V 68. minutě dostal za napadení soupeře hned červenou kartu domácí hráč Sivák. Domácí i v deseti se snažili něco s výsldekem udělat, ale jejich snaha se rozbíjela o pevnou hostující obranu. Naopak Březová vyrážela k rychlým brejkům. V nich se ocitli Martin Šuhajík, Tomáš Křenek a Minařík. Všechny situace ale buď zlikvidoval domácí brankář Malák, nebo zmínění fotbalisté mířili mimo tři tyče. Březová ale i tak nakonec své nejtěsnější vítězství dokázala uhájit a získat do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Začátek zápasu byl v naší režii, a nedali jsme dvě šance. Hosté se pak ujali vedení po přímém kopu, který náš brankář neudržel. My jsme byli aktivní í nadále, ale nedokázali jsme proměnit šance. Ve druhém poločase jsme šli do deseti, ale i tak jsme hru otevřeli, ale naše snaha končila před šestnáctkou. Hosté hrozili z brejků. Výhru už pak udrželi. Kaňkou zápasu byl zranění hostujícího hráče, pro kterého musela přijet sanitka. Přeji mu brzké uzdravení, aby zase mohl hrát brzy s námi tady fotbal.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Dneska z našeho fotbalu musely bolet oči, ale nastěstí jsme to nějak ukopali a máme tři body a můžeme být snad do konce sezóny hrát v klidu. V průběhu zápasu se nám zranil Honza Kříž, který má utrhlý sval u pánve a minimálně do července si fotbal nezahraje.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - K. Kašpárek [-] (52. F. Honeš [-] ) , E. Machala [-] (88. J. Oleják [-] ) , L. Buček [-] (52. S. Haluška [-] ) , Č. Veselka [-] , D. Anděl [-] , J. Holub [-] (28. M. Týn [-] ) , D. Indrák [-] , D. Sivák [-] , Z. Ondrušík [-] , D. Huťa [-]

TJ Vítěz Březová
D. Böhm [-] - M. Murín [-] (88. R. Krejčí [-] ) , V. Minařík [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , M. Faika [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] (9. J. Urbánek [-] )

ŽK: 45. E. Machala , 66. Č. Veselka - 35. V. Minařík , 40. M. Faika . ČK: 68. D. Sivák .
Hráči zápasu: E. Machala - D. Böhm .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - STUPEŇ Ondřej, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Pokud nebude tento zápas přeložen na neděli, tak to vidím na jasnou výhru Březové. Nechci nijak shazovat domácí mužstvo, ale bez podpory “áčkařů“ to budou mít složité. Navíc se do Březové vrátil šutér Buda, takže hostům věřím o to více.

Tip: výhra hostů