J. Šindelář 44. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola vyhrály Litultovice


Branky


44. J. Šindelář (p.) - 14. J. Tengler , 59. J. Tesařík , 68. J. Šrom
12

Po vyrovnaném poločase dali hosté ve druhé části dva góly a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Třetí Stěbořice přivítaly na svém hřišti druhé Litultovice. Zpočátku byly aktivněkší Stěbořice, ale střely Kokoška a Jamnického neohrozily litultovickou branku. Ve šlágru kola se dostaly po čtvrthodině hry do vedení Litultovice, když Tengler zpracoval míč mezi kruhy, ten mu však utekl k Adamčíkovi, který se uvolnil a jeho střelu vyrazil brankář Kachtík opět k Tenglerovi, který ho zpoza šestnáctky napálil z voleje do šibenice – 0:1. Hosté převzali taktovku zápasu a další šance zahodili předevsím Tesařík a Drápal. Stěbořice vyrovnaly těsně před přestávkou, když byl ve vápně sražen Kokošek a penaltu s přehledem poslal do hostujcíí sítě kapitán Šindelář – 1:1.

Litultovice rozhodly

Na začátku druhého poločasu si vypracovali domácí dvě příležitosti. Nejdříve se snažil brankáře Toporčáka obstřelit Tomáš Dietrich, ale brankář Litultovic jeho pokus vytěsnil na roh. Pak střela Kokoška taky nenašla svůj správný, když zazvonila na tyčku. Po hodině hry si ve středu hřiště vyměnili balon Tesařík s Drápalem, a druhý jmenovaný si pak udělal dva hráče a přízemní střelou k tyči poslal svůj tým opět do vedení – 1:2. V 64. minutě pak mohl vyrovnat Šmalec, ale nastřelil jen břevno. Za pět minut uvolnil z vlastní poloviny Drápal do levého křídla Šroma, který vyhrál běžecký souboj s obráncem a obstřelil brankáře Kachtíka – 1:3. V závěru si Litultovice hlídaly svůj náskok. Ten mohl pojistit ještě v závěru Tesařík, ale jeho obstřel jen těsně minul tyčku. Litultovice tak díky výhře mají na svého dnešního soupeře náskok osmi bodů. 

 

Stěbořice jedou příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Jakartovice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Chybí nám bohužel osa týmu a je to znát. Nehráli jsme úplně špatně, ale soupeřovi klíčový hráči dokázali zápas rozhdnout ve svůj prospěch. Soupeř dokázal potrestat naše chyby.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Řekl bych, že až na prvních 10 minut prvého a 15 minut druhého poločasu jsme měli utkání pod kontrolou. Soupeři jsme přímé ohrožení naší branky nabídli pouze jednou, a to z pokutového kopu. Ani po prostřídání, z čehož dvojí bylo vynucené, jsme domácí k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli. Ocenil bych pomoc všech dorostenců, kteří v poledne absolvovali náročný první zápas po zimní přestávce.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - F. Kramný [-] , M. Šeuer [-] , J. Šindelář [-] , M. Dietrich [-] (61. D. Burda [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , R. Kokošek [-] (69. V. Konečný [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , V. Graca [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Doležel [-] , T. Veselý [-] , D. Lebeda [-] - J. Tengler [-] , A. Džemla [-] (51. S. Konečný [-] ) , O. Adamčík [-] (87. J. Pavlíček [-] ) , M. Drápal [-] (83. T. Steuer [-] ) , T. Bartoš [-] (72. A. Včelka [-] ) , J. Tesařík [-] - J. Šrom [-] (88. J. Vítek [-] )

ŽK: 22. D. Kachtík , 62. V. Graca , 68. J. Šindelář - 43. A. Džemla .
Hráči zápasu: R. Kokošek - J. Tesařík , M. Drápal , J. Tengler .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: VRBA Martin - PAVELEK Karel, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra domácích

Jasný šlágr kola. Snad bude přát počasí, přijde hodně diváků a zápas bude mít pořádnou kulisu, jakou si zaslouží. Jedná se o důležitý souboj pro oba týmy, tipuji vyrovnaný průběh, kvalitní fotbal a na konci vítězství domácích, pro které by mělo být výhodou jejich malé hřiště, na kterém dokáží výborně kombinovat.