2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová na jaře poprvé vyhrála


Branky


12

Březová dala v každém poločase jednu branku a porazila Budišovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Březová v sobotu přivítala na svém trávníku mužstvo z Březové. Od začátku zápasu byli domácí aktivnější. Hned v úvodu zazdil nadějnou šanci Řehulka. Za chvíli Tomáš Křenek našel opět Řehulku, který opět v zakončení selhal. Na druhé straně neuznal rozhodčí branku Znášikovi pro postavení mimo hru. Po čtvrthodině hry výkop brankáře Hromady podskočil hostující hráč, míč se dostal ke Kosterovi, který šajtlí vymetl šibenici hostující branky – 1:0. Po dvaceti minutách se hosté zlobili na rozhodčího, protože dle jejich tvrzení neodpískal ruku domácího hráče v pokutovém území. Další velkou šanci domácích neproměnil Tomáš Křenek, kterého zastavila tyčka hostující branky. V závěru poločasu zahodil opět velkou šanci smolař Řehulka. Po poločasu tedy vedla Březová o jednu branku. 

Březová výhru potvrdila

Na začátku druhého poločasu utekl hostující Znášik domácí obraně, ale jeho střela minula Hromadovu branku. Dvacet minut před koncem nacentroval rohový kop do hostujícího vápna kapitán Šustek a na zadní tyčce pohotově dostal balon do sítě novic v březovském drese Minařík  - 2:0. Snížit opět mohl Znášik, který opět špatně vystřelil. Domácí mohli ještě několikrát své vedení navýšit, ale Kříž se Šustkem nenašli přesnou mušku. Březovou to přesto nemuselo mrzet, protože si připsala první tři body na jaře.

 

Březová jede příští kolo do Budišova. Budišovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): My jsme utrpěli výhru. Konečně jsme nastoupili v nejsilnější sestavě. Podle mě jsme byli lepším týmem, ale z mnoha šancí, co jsme měli, jsme dokázali proměnit pouze dvě. Jsem ale rád, že jsme nakonec vyhráli.

TJ Sokol Budišovice
Jaromí Zima st. (trenér): Podle mě to bylo vyrovnané utkání. Poškodil nás rozhodčí, který neodpískal jasnou penaltu za stavu 1:0. Bohužel jsme dostali dva góly a prohráli.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - Š. Buda [-] (80. . Urbánek [-] ) , J. Gajdoš [-] , D. Řehulka [-] (64. T. Pecka [-] ) , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (46. V. Minařík [-] ) , T. Křenek [-] (89. M. Murín [-] ) , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - Š. Kratochvíl [-] , D. Carbol [-] , A. Vilam [-] , R. Kubánek [-] , J. Ondra [-] (66. M. Mikulík [-] ) - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - J. Zima [-] , T. Znášik [-] -

ŽK: 53. Š. Buda - 62. J. Kotala , 68. D. Carbol .
Hráči zápasu: J. Kostera - T. Znášik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - GALVAS Michal, KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Boček
Tip experta: výhra domácích

Budišovice se budou snažit získat body do tabulky, aby se odpoutaly z posledního místa, nicméně přesto, že bych jim je přál, mám za to, že Březová se na domácím hřišti o body obrat nenechá a zápas zvládne.

Tip: výhra domácích