1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice kradly v Chuchelné


Branky


10

V prvním poločase dal každý tým po jedné brance. Ve druhém hosté rozhodli brankou na začátku poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Nedělní zápas mezi domácí Chuchelnou a hostujícími Dolními Životicemi přinesl urputnou bitvu, která skončila těsnou výhrou hostujícího celku. V prvním poločase se hrála vyrovnaná bitva. Do vedení se těsně před půlhodinou hry dostala domácí družina, když centr Hoňka do vápna si zpracoval Hradil, který udělal kličku doleva a zavěsil k tyči – 1:0. Životicím se povedlo vyrovnat šest minut před koncem prvního poločasu, když dlouhý nákop Víchy prodloužil hlavou Hanák, který byl u míče dříve než brankář Náhlík – 1:1. V závěru prvního poločasu se mohla Chuchelná dostat znova do vedení, ale Hradil místo přihrávky na lépe postaveného Gargoše volil střelu, která minula hostující branku. 

Životice rozhodly

Klíčový okamžik zápasu pak přišel osm minut po přestávce, když Jiří Tengler sklepl balon na Leiferta, jenž pokořil Náhlíka – 1:2. V dalším průběhu zápasu se snažila Chuchelná vyrovnat. Byla opticky lepším týmem, ale její snaha končila před hostující šestnáctkou, kde dobře operovala hostující defenziva. Naopak hosté využili každou příležitost k rychlému kontru. Do nich se dostávali Jiří Tengler a Hanák, ale vždy špatně vyřešili koncovku. Životice to ale nemuselo mrzet, protože si připsaly důležité tři body. 

 

Chuchelná jede do Štítiny. Životice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Vedli jsme 1:0, ale pak jsme po nedorozumění obrany dostali vyrovnávací treu. Hosté nám pak dali na začátku druhé půle druhou branku. My jsme je pak sice zatlačili, ale bylo to takové jalové, bez šance.

FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Byl to těžký a silový zápas na těžkém terénu. Hodně to porvěřilo naši morálku. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém jsme naštěstí dali o jednu branku více. Pomohlo nám střídaní o poločase, kdy dva noví hráči prakticky rozhodli zápas.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , A. Chlopčík [-] , J. Koňařík [-] (46. J. Halfar [-] ) , D. Stefek [-] , R. Vícha [-] (88. D. Fojtík [-] ) - M. Barát [-] , P. Valenta [-] , D. Honěk [-] (75. M. Komárek [-] ) , J. Gargoš [-] (70. F. Kocián [-] ) - J. Hradil [-] -

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Leifert [-] (85. V. Palyza [-] ) , J. Vlček [-] (46. J. Tengler [-] ) , M. Tengler [-] , V. Mareta [-] (46. L. Štrbík [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (67. S. Krajčír [-] ) , M. Procházka [-] , M. Pumr [-]

ŽK: 85. M. Pumr .
Hráči zápasu: M. Hanák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRBA Martin - PRASEK Beno, FOJTÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: remíza

1:1 Chuchelná s Životicema bude vyrovnaný souboj a bod bude oběma týmům vyhovovat.

Tip: výhra domácích

Můj tip je že tenhle zápas bude vyrovnaný ale Danek Fojtík v závěru rozhodne.

Tip: výhra domácích