B. Klus 7.
J. Szarzec 47. (p.)
M. Teofil 56.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně proti Baníku zapsala čtvrté vítězství v řadě


Branky


7. B. Klus , 47. J. Szarzec (p.) , 56. M. Teofil - 29. D. Novák
17

Baník Orlová cestoval na půdu Vendryně, tedy celku s aktuálně jednou z nejlepších fazón v soutěži. Celek z Třinecka, totiž v posledních utkáních, nejen sbírá body, ale jejich utkání rovněž baví diváky množstvím branek. Proti Baníku Orlová, tedy stál nelehký úkol, a to zastavit tento rozjetý vlak domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli více na míči, skóre ovšem nerozhodné

Utkání 24. kola proti sobě svedlo Vendryni a Orlovou. V tu dobu skoro tabulkové sousedy od sebe dělilo pouhých 5 bodů. Utkání za krásného slunečného odpoledné řídil rozhodčí Čecháček Petr. Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří se v 7. minutě dostali do vedení, branku vstřelil nejlepší střelec týmu minulé sezóny, útočník Ben Klus. Dvoubrankové vedení mohl svému týmu posléze dát Neuman, ale v šanci neuspěl. Osmělili se také hosté a v 29. minutě bylo vyrovnáno. Za Orlovou se trefil Dušan Novák. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1, kdy ze hry měli více domácí, kteří dobývali postavenou obranu Orlové.

 

Baník nakonec domácí nezastavil

Druhá půle začala krásným pasem za obranu, který si pro sebe vzal Raimund Sikora a upaloval na brankáře hostí Papalu, ten se dopustil nedovoleného zákroku a daroval tak Vendryni výhodu pokutového kopu. Faulovaný Sikora musel být střídán, úsměv na tváři mu ovšem vykouzlil spoluhráč Szarzec, který se z pokutového kopu nemýlil - 2:1 pro domácí. Neuběhlo ani 10 minut a domácí přidali další a poslední branku zápasu. Míč se dostal kousek za vápnem k Marku Teofilovi, který ač trošku šťastně, nádherně vymetl pravý rok branky. Poté se obraz hry příliš neměnil, domácí kombinovali a hosté se pokoušeli hrozit z brejků. Další branka už nepadla tak si domácí Vendryně připsala 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Orlové jsme měli za podzim co vracet, u nich na umělé trávě jsme totiž prohráli. Co se od podzimu nezměnilo, jsou absence v našem týmu, pořád máme dost zraněných klíčových hráčů, ale bojujeme s tím jak to jde a kluci, kteří teď hrají, chytli šanci za pačesy. V zápase se nám úplně herně nedařilo, nelepilo nám to tak, jak bychom si představovali, ale nahradili jsme to bojovností a 100% odhodláním. Kluci na hřišti nic nevypustili a to se nám pak vrátilo. Měli jsme plno šancí, které jsme neproměnili a soupeře jsme moc k ničemu nepustili. Zaslouženě jsme tak přidali další 3 body do vyrovnané tabulky.




Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Safak [-] (46. M. Teofil [-] ) , B. Klus [-] , D. Neuman [-] (82. F. Goryl [-] ) , A. Safak [-] (46. F. Kisza [-] ) - J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] (50. D. Sikora [-] ) , M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] - J. Jochymek [-] , Z. Walek [-] (62. R. Ťupa [-] ) -

FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - M. Karkoška [-] , D. Kolář [-] , D. Jurček [-] , L. Havlásek [-] - J. Mravec [-] , V. Kadlíček [-] , J. Valoch [-] , T. Havlásek [-] (70. M. Mikesch [-] ) - J. Andl [-] , D. Novák [-]

ŽK: 53. Z. Walek - 47. T. Papala .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - KOTAS Adam, KARCH Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ani Ajax ! 3 punkty bedum doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích