Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojnickou sérii vítězství uťal Petřvald těžkým direktem


Branky


17

Fotbalisté Hnojníku zajížděli do Petřvaldu s cílem prodloužit vítěznou sérii o další duel. Hnojník na Petřvald v dlouhodobě umí. Tentokrát je ovšem čekal silný protivník, který v minulém kole přejel Sedliště na jeho hřišti 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se točila podle HEPA, režisérem Večeřa

Hnojnická sestava postrádala kouče Blahutu, který odjel do Švýcarska objevovat tamní krásy. To ovšem nebyla jediná absence hostů, kterým oproti domácímu duelu scházel například dirigent zadních řad Kozel nebo veterán Maceček či zimní posila Moškoř.

Domácí se pro toto utkání sešli v prakticky nejsilnějším možném složení a bylo to znát. 

Úvod utkání se nesl v duchu oťukávání, kdy hosté sice nepřešli ani jednou kombinačně na polovinu soupeře, ale ani petřvaldští si v prvních minutách nevypracoviali žádnou vyloženou příležitost. I proto si 150 sedícících diváků na tribuně muselo počkat na první úspěch svého celku až do 12.minuty, kdy se vlastně z první vážné situace prosadil domácí Večeřa. Ten využil potažení míče do středu hřiště od Novotného, který mu poté přiťuknul míč mezi obránce a zkušený bek se rázem ocitl osamocený před Klusem - 1:0.

Uběhla minuta hry a domácí odskočili na dvoubrankový rozdíl. Domácí dostali obranu hostů pod tlak a míče se zmocnil opět Novotný, který jej předložil Sobkovi před prakticky prázdnou bránu - 2:0. Hrozivou 20ti minutovku pro Hnojník dokonal svou druhou brankou v zápase Večeřa, který usměrnil do brány vysoký centr od Novotného. 

Ani tříbrankové poločasové vedení domácímu HEPU nestačilo. Dvě minuty před koncem se totiž prosadil z dorážky potřetí Večeřa a uzavřel poločasové skóre na 4:0 a završil tak osobní hattrick už v první půli. 

 

Videozáznam utkání

Skóre se prohlubovalo, hosté dohrávali o 10

Obraz hry se po přestávce prakticky nezměnil. Hosté se zmohli na odkopávání míčů z blízkosti pokutového území a domácí s pohodlným náskokem v zádech jen dobývali Klusovu bránu. Obrana Hnojníku "odolávala" pověstnému búrovi až do 58.minuty, kdy se po secvičeném signálu ze standardní situace prosadil ranou z hranice vápna Novotný. Po inkasované brance si Hnojník opět nepohlídal úvodní okamžiky a inkasoval hned o dvě minuty později pošesté. Prosadil se svým druhým gólem Sobek. Na konečných 7:0 pak upravil svou čtvrtou brankou v utkání Večeřa, který zužitkoval přihrávku Podhorného.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Zhlédl jsem kvalitní záznam z utkání a nemá cenu utkání hodnotit!



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - V. Stavař [-] , M. Sobek [-] (80. D. Podhorný [-] ) , J. Goldbricht [-] , D. Knor [-] - T. Budina [-] (80. V. Schack [-] ) , P. Bílý [-] , J. Sztymon [-] - F. Marek [-] , J. Večeřa [-] , R. Novotný [-] (67. J. Sklepek [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Lachowicz [-] , J. Probosz [-] , J. Hradil [-] - J. Rusnok [-] , D. Bolek [-] , P. Příborský [-] , V. Zábelka [-] (46. M. Walica [-] ) - M. Bauman [-] , L. Brzuchanski [-] , V. Rakus [-] -

Místo: Petřvald. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - KIŠKA Ondřej, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích