Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baška porazila Nýdek a stoupá tabulkou


Branky


15

Třetím, a posledním soupeřem Bašky v tomto nabitém týdnu se stal celek Nýdku. Baška totiž, kromě minulého úspěšného výjezdu na půdu Orlové, hostila ve středu v rámci krajského poháru účastníka Krajského Přeboru - Petřvald na Moravě, kterému podlehla 1:3. Aby toho nebylo málo, tak se utkání s Nýdkem přesunulo ze soboty už na pátek, a tak se celku z okraje Frýdku-Místku ještě ztenčil čas na regeneraci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nezvládali dlouhé míče

Trenér Nýdku Viktor Polok přivezl torzo svého kádru a musel být připraven v dresu i jako náhradník, aby hosté mohli alespoň dvakrát vystřídat. Největší ztrátou byl pro celek z podhůří Čantoryje neúčast kapitána Spratka a kapitánskou pásku si na svou paži navlékl brankář Kantor. Co mohlo kouče těšit bylo, že alespoň opory v podobě Čelůstky, Perniše, Palečka či Placzka byly připraveny. Hostující trenér přeskupil řady a obvyklý hrotový útočník Perniš vytvořil velezkušenou stoperskou dvojici s exdruholigovým Markem Čelůstkou.

 

Domácí, posílení o zkušenosti z duelu s účastníkem Krajského přeboru nastoupili v silné sestavě v čele s nejlepším kanonýrem soutěže Romanem Kocúrem. 

 

Hostující stopeři měli od úvodních minut plné práce se silovým a zároveň skvěle rychlostně vybaveným Romanem Kocúrem. Remízový a bezbrankový stav vydržel zhruba čtvrt hodiny, kdy se řítil na nýdeckého Kantora střelec Kocúr, jehož vyražený projektil dorazil do brány Lukáš Sloboda, kterému nikdo v okolí neřekne jinak než "Anděl" a otevřel brankový účet zápasu 1:0.

Hra plynula jako přes kopírák a domácí spoléhali na rychlost svého největšího zabijáka. Od úvodní branky uběhla opět zhruba čtvrthodina, když se znovu hnal za nakopnutým míčem Kocúr a tentorkát už sám navýšil vedení na 2:0. 

Třetí branka padla hned o tři minuty později a vypadala podobně. Dlouhý míč letící k nýdecké bráně, si tentokrát našel zakončující Šnyta - 3:0 a zdálo se být v poločase po zápase. 

Symbolickou trefu přidal Paleček, domácí byli ovšem stále produktivní

Do druhé půle vystřídal v nýdeckém dresu L.Kantora Vojtěch Szmek a na lavičce hostů už tedy zůstal do hry jen trenér Polok. Jiskřičku naděje pro hosty na nějaký zvrat vykřesal Paleček v 54.minutě když svým typickým způsobem zužitkoval Placzkův dobře zahraný roh a snížil na 3:1.

Domácí se vrátili na tříbrankový rozdíl zhruba po dalších deseti minutách hry. Po krásném sólu jednoho z hráčů Bašky se prosadil po skvělé přihrávce Roman Kocúr a zadělal si na další domácí hattrick - 4:1.

Ten přišel nakonec tedy v závěru a Roman Kocúr se prosadil i potřetí do nýdecké sítě. V 82.minutě se dostal do brejku a v situaci, kdy šel sám proti dvěma zvolil obstřel brankáře, který zapadl až do sítě a upravil konečné skóre na 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Baška
P. Michálek [-] - P. Třeštík [-] , T. Podžorný [-] , D. Baran [-] , L. Vavřík [-] - M. Křenek [-] , A. Klus [-] , L. Sloboda [-] (82. O. Húšta [-] ) , M. Šnyta [-] (62. M. Dobiáš [-] ) - J. Pavlik [-] (62. P. Hrabovský [-] ) , R. Kocúr [-] -

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - T. Lamacz [-] , M. Čelůstka [-] , M. Hojdysz [-] , L. Kantor [-] (46. V. Szmek [-] ) - L. Paleček [-] , M. Kluz [-] (75. V. Polok [-] ) , P. Placzek [-] , T. Gleta [-] - Ľ. Perniš [-] , K. Labaj [-] -

Místo: Baška. Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - HOŠEK Jiří, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích