Vendryně veze z Dětmarovic povinné vítězství


Branky


63. M. Skácelík - 6. M. Hulboj , 31. B. Klus , 51. J. Pilch , 78. B. Klus
14

Vendryně letos nedosahuje loňských pater tabulky, nicméně body s celky ze spodních pater tabulky sbírají svěřenci kouče Martynka vcelku pravidelně. Nyní se jim překážkou staly Dětmarovice, celek, který má už jen teoretickou šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek poslal do šaten spokojenější hosty

Ve 23. kole I.B třídy skupiny C poslední Dětmarovice přivítaly tým zprostředka tabulky a to Vendryni. Svěřenci trenéra Prokopa chtěli navázat na bod z Bašky a hostující hráči zase chtěli poskočit výše v tabulce.

Na začátku šesté minuty prvního poločasu utekl hostující Hulboj bránícím hráčům a prostřelil domácího brankáře Dočekala. Dětmarovickým zase utekl začátek zápasu. Domácí obranu provětrával velmi často rychlík Pilch, ale všechny šance buď zblokovala obrana včele s Gillem nebo brankář Dočekal. V 15. minutě domácí playmaker Římanek rozehrával roh a veterán Pěgřim se dostal k dorážce a zblízka se nemýlil. Poté se hra uklidnila a oba týmy bojovaly o střed hřiště. Dětmarovičtí se nehnali za každou cenu do útoku, neboť věděli, co je v sázce. V 31. minutě utekli obraně Pilch s Klusem a únik dva na nikoho vyřešili s přehledem. První jmenovaný přihrál Klusovi a ten se do odkryté branky nemýlil. První poločas ještě ozdobil vpád fanouška na hřiště, ale pořadatelská služba okamžitě zakročila, jinak rozhodčí Závodný měl klidný první poločas.

Kaňkou na utkání byla červená karta za "facku"

Na začátku druhého poločasu musel domácí trenér Prokop udělat vynucenou změnu a do hry se tak dostal Kotrla. Domácím opět nevyšel začátek poločasu a znovu inkasovali po úniku, tentokrát už Pilch střílel a překonal Dočekala. Domácí se nevzdávali a 63. minutě snížil na rozdíl jednoho gólu Skácelík, který usměrnil krásný centr Římanka ještě krásnější hlavičkou za bezmocného Kolarczyka do sítě. Mimo jiné se obránce Skácelík prosadil druhý zápas po sobě. Domácím se ale jinak moc nedařilo dostávat do slibných šancí, hostující obrana fungovala kompaktně a vymazala úplně ze zápasu domácího kanonýra Ristovského. V 78. minutě to opět bylo o dvě branky, kdy se podruhé v zápasu prosadil Klus. Ke konci zápasu se však přiostřilo a rozhodčí Závodný nejprve dal žlutou kartu Gillovi a poté Dočekalovi ruply nervy a trefil protihráče rukou, takže neměl jinou možnost než mu dát červenou kartu a zbytek zápasu dochytal náhradní gólman Zavacký.

Dětmarovice budou muset v příštím kole porazit Horní Žukov na jejich hřišti, kde půjde o záchranu oběma celkům a Vendryně bude chtít přidat další výhru v řadě na domácím hřišti proti Dobré.



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Vítek Branny - sekretář: Bohužel jsem zase vstoupili do zápasu špatně a ihned z první akce inkasovali. Celý zápas se nám nedařily moc kombinace a nedokázali využít útočníky a Vendryně po náskoku se zatáhla a hrála na brejky. V Horním Žukově musíme zlepšit hru a vyhrát abychom měli ještě šanci na záchranu. Hraje se teď o všechno.




Sestavy


SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - D. Gill [-] , P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] , M. Skácelík [-] - M. Ristovský [-] (77. L. Zavacký [-] ) , M. Berešík [-] , P. Beilner [-] , V. Klečka [-] (65. P. Gír [-] ) - D. Římanek [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Klus [-] , D. Neuman [-] (85. J. Kus [-] ) , J. Szarzec [-] (68. D. Sikora [-] ) , R. Sikora [-] - M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , J. Jochymek [-] , M. Safak [-] , A. Safak [-] (65. F. Goryl [-] ) - J. Pilch [-] -

ŽK: 28. D. Římanek , 80. D. Gill . ČK: 88. D. Dočekal .
Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - POKORNÝ Tomáš, URBÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Sice naděje Dětmarovic na záchranu jsou minimální, tak ale M.Prokop postaví vítěznou sestavu a Vendryně se posune tabulkou níže. Výsledek 4:2

Tip: výhra hostů

19. 5. 2023 07:33
výhra hostů
19. 5. 2023 07:32
Výhra hostů. ANI AJAX!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza