3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek ve Věřňovicích nenavázal na předchozí bodové zisky


Branky


13. J. Vlček , 37. J. Kubiš , 40. J. Vlček
11

Fotbalisté Věřňovic vyhráli ve 21. kole na domácí půdě 3:0 a po ztrátách Sedlišť i Oldřichovic se o něco přiblížili čelu tabulky. O výhře na Nýdkem rozhodli už v první půli, kdy se dvakrát prosadil Vlček a jednou J. Kubiš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýdek prospal úvodní dějství

Nýdek přijel do Věřňovic posilněný o dobré domácí výsledky, kdy remizoval se Sedlištěmi, Petřvaldem a porazil Lískovec. Venku však nýdecký tým vstřelil branku naposledy na začátku dubna a od té doby vyšel dvakrát bodově naprázdno. Věřňovičtí naopak chtěli napravit své poslední dvě zaváhání. Nejprve doma remizovali s Dětmarovicemi 1:1 a poté prohráli na umělé trávě v Orlové, s Baníkem, 2:3. Potýkají se však s velkou marodkou. Do sestavy se vrátil Koschny a po dlouhé pauze usedli na lavičku Matěj Kubiš a David Čopík. Věřňovičtí navíc vstupovali do utkání s dobrou bilancí proti svému soupeři. Na domácím hřišti s ním totiž jen jednou ztratili body a to za divokou remízu 5:5.

První velkou šanci měli na svých kopačkách hostující hráči. Konkrétně Szotkowski se dostal do úniku, ale Vykydal ho skvělým zákrokem vychytal. Ve 13. minutě tak šli do vedení zelenobílí. Bojovnosti a pěkného centru Makovce využil Vlček a otevřel skóre. Na druhé straně opět čaroval Vykydal, který nejprve vychytal dobrou hlavičku jednoho z hostujících hráčů a následně parádním zákrokem vytáhl i Palečkův přímý kop mířící do šibenice. A tak udeřili znovu domácí. Ve 37. minutě se prosadil z přímého kopu J. Kubiš a i jeho čtvrtá jarní branka byla ze standardní situace. Těch má v této sezóně na svém kontě už celkem šest. Navíc za další tři minuty dostal Vlček parádní přihrávku od Čerešni a zvýšil již na 3:0. Tak skončilo i první dějství.

Obrana domácích výsledek uhlídala

Po obrátce se již toho tolik na hřišti neudálo. Věřňovičtí v poklidu bránili vypracovaný náskok. Velkou šanci měl Čerešňa, ale kulatý nesmysl netrefil. Na druhé straně si opět na skvělém Vykydalovi vylámal zuby Szotkowski. Domácí tým tak bez větších problémů dokráčel ke kýženým třem bodům a po dvou kolech zase konečně zabral.

Svěřenci Martina Kubiše tak pět kol před koncem vykřesali naději, ale čeká je série těžkých zápasů. Ta odstartuje již v sobotu na hřišti v Dobré, Nýdek doma o den později hostí v derby Oldřichovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš - hráč: Výsledek vypadá jednoznačně, ale rozhodně tomu tak nebylo. Naštěstí nás Viki zase podržel a chytil minimálně 4 dobré šance Nýdku. My jsme konečně byli poměrně efektivní a své šance využili. Je to dobrá vzpruha, protože los na posledních pět kol je velice těžký, ale jsme zpátky ve hře o první místo a budeme bojovat!

TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: I když vypadá výsledek jednoznačně, tak jsme nebyli o tolik horší jak soupeř, měli jsme hodně šancí na to abychom vsítili gól a získali nějaké body, bohužel ani jedna šance nebyla proměněná a proto si odvážíme porážku 3:0. Soupeři gratuluji k vítězství



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , J. Ganobčík [-] , M. Koschny [-] (61. D. Čopík [-] ) , R. Lobodinský [-] - J. Mikšovič [-] , A. Makovec [-] (70. M. Kubiš [-] ) , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , D. Pisarčík [-] - J. Čerešňa [-] (79. V. Ferenc [-] ) -

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - M. Čelůstka [-] , P. Turoň [-] , L. Paleček [-] (64. M. Hojdysz [-] ) , T. Spratek [-] - M. Kluz [-] (82. T. Lamacz [-] ) , P. Placzek [-] , F. Szotkowski [-] , V. Szmek [-] , L. Cienciala [-] - K. Labaj [-] -

ŽK: 65. D. Čopík , 85. J. Ganobčík - 31. F. Szotkowski .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 141. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - BERAN Jan, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřňovice hrají doma a budu se snažit doma podruhé na jaře zvítězit. Nýdek možná také, ale venku se mu na jaře příliš nedaří.

Tip experta: remíza

Pokud bude v tomto zápase vše nastavené tak, jak má být, mohlo by se jednat o překvapení a zápas by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích