D. Baran 13.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice se bodově zvedají a vezou z Bašky cenný bod


Branky


11

Fotbalisté Dětmarovic zajížděli na Frýdecko-místecko k utkání proti Bašce. Domácí celek pro toto utkání postrádal nejlepšího kanonýra celé soutěže Romana Kocúra a spolu s dalšími absencemi se postavili celku, který ač je poslední, tak dokázal v minulém kole přestřílet lídra tabulky na domácím hřišti 6:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Baranovu trefu odpověděl Skácelík

Hráči Bašky měli anglický týden, neboť ve středu odehráli utkání prvního kola Krajského poháru, ve kterém zdolali tým I.A třídy Horní Suchou 1:0 a postoupili do dalšího kola, kde 24.5. 2023 v 17 h přivítají na svém hřišti tým krajského přeboru Petřvald na Moravě. V pohárovém utkání odstoupili pro zranění Marek Šnyta a Josef Michálek. V sobotu čekalo Bašku na domácím trávníku utkání proti Dětmarovicím, kteří v minulém kole na svém hřišti přestříleli vedoucí celek Oldřichovic 6:5. Domácí trenér Ručka pro tohle utkání nemohl počítat se zraněnými Lysem, Šnytou, Michálkem a k tomu ještě také s kanonýrem týmu Romanem Kocúrem. V útoku tak dostali příležitost se předvést další hráči týmu.

 

Hostující kouč Martin Prokop nepřivezl do Bašky opory Římánka či Berešíka, kteří se velkým dílem podíleli na vítězné přestřelce s Oldřichovicemi v minulém utkání. Z toho naopak nechyběl Ristovský a do hry se dostal i Lepka, který v minulém utkání pouze střídal. 

Do útoku domácích nastoupil Jakub Pavlík s Matějem Křenkem, a byl to Jakub Pavlík, který mohl rozhodnout o vývoji tohoto utkání. Jenže dnes neměl svůj den a nenavázal na vítězný pohárový gól ze středečního utkání. Baška mohla jít do vedení již ve 4 minutě, když Matěj Krenek po kolmé přihrávce od Horňáka zatáhl míč do šestnáctky a míč předložil na pětku Pavlíkovi, ten ovšem nestřílí z jedné, míč si zpracuje a při střele se už stačil brankář hostů přesunout na vzdálenější tyč a jeho střelu kryje. První branky se fanoušci dočkají ve 13 minutě když se vytáhne z pozice beka Baran, narazí si s Třeštíkem, vnikne do šestnáctky a svou střelou na zadní tyč posílá Bašku do vedení. Své vedení mohla Baška navýšit o několik málo minut. A to především Pavlík, který nepřekoná hostujícího brankáře Dočekala ani v 18.minutě, kdy mu nahraje opět Křenek, ale místo branky, trefuje opět hostujícího brankáře. Stejně konči i další příležitost, kdy mu předloží míč tentokrát zleva Sloboda. A když nepromění ani samostatný nájezd na hostujícího brankáře, tak přijde pro Bašku trest. Místo aby po půlhodině vedla tři nebo čtyři nula a zápas byl rozhodnut, tak hosté ve 29.minutě Skácelíkem vyrovnávají, když využije centr zleva před branku domácích, dostane se mezi obránce a míč pošle do branky. Baška měla do konce první půle ještě dvě slibné příležitosti, ale ty neproměnila a do kabin se šlo za stavu 1:1.

 

Druhá půle nebyla pro fotbalové fajnšmekry

Druhý poločas už nepřinesl moc pohledné utkání, hosté nikam nespěchali, domácí hráči kazili přihrávky, kombinace vázla a tak snaha o zvrácení výsledku ve výhru byla jalová. Domácím hráčům chyběl pohyb, větší vůle a snaha po vítězství. Protiútoky už takové obrovské příležitosti, které měli v prvním poločase nepřinesly a byla to křeč od domácích hráčů. Domácí tak prováhali šanci na posun tabulkou vzhůru a drží se na 10.pozici v závěsu za orlovským Baníkem. Dětmarovičtí jsou stále beznadějně poslední. 

 

zdroj: https://fotbalbaska.cz/muzi/391-domaci-bida-s-detmarovicemi



Ohlasy k zápasu



SK Dětmarovice
Martin Prokop - trenér: Chtěli jsme pokračovat v tom, co jsme začali doma. Věděl jsem, že to budeme mít hrozně těžké. Oproti domácímu zápasu, nám chybělo ze základní sestavy 5 hráčů. Do zápasu nastoupili i ti, kteří měli drobné zranění, plus náhradní brankář a asistent Petr Czyž. Na střídačce byli dva dorostenci,kteří vstoupili postupně do hry. Naší bojovností a disciplínou jsme byli rovnocenným soupeřem. Bod jsme si zasloužili, při troše štěstí jsme mohli urvat i tři. Musím přiznat,že domácí byli k vítězství blíž, ale brankař David Dočekal byl proti.



Sestavy


TJ Sokol Baška
P. Michálek [-] - D. Adámek [-] , L. Vavřík [-] , D. Baran [-] , T. Podžorný [-] - J. Křenek [-] (12. P. Třeštík [-] ) , T. Horňák [-] , A. Klus [-] , M. Křenek [-] , L. Sloboda [-] - J. Pavlik [-] (46. M. Dobiáš [-] )

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - M. Skácelík [-] , T. Mleziva [-] , P. Pěgřim [-] , D. Gill [-] - P. Zahatlan [-] , M. Ristovský [-] , A. Kotrla [-] (61. S. Kasander [-] ) , S. Lepka [-] , P. Czyž [-] (71. J. Rajnoch [-] ) - L. Zavacký [-] -

ŽK: 38. D. Baran , 47. P. Třeštík - 38. P. Zahatlan .
Místo: Baška. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - ŠERUDA Dominik, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím opět v kouzla Anděla a Kocúra, ale Dětmarovice v posledních zápasech také ukazují, že na dně tabulky zůstat rozhodně nechtějí.

Tip experta: výhra domácích

Dětmarovice posilněné vítězstvím nad lídrem tabulky nebudou stačit na rozjetou Bašku, která domácí utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích