2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec potvrdil roli favorita a porazil Horní Žukov


Branky


11

Fotbalisté Horního Žukova zajížděli na půdu na jaře dobře hrajícího Lískovce. Lískovečtí se v jarní části vyhoupli mezi nejlepších pět celků soutěže. Lískovec před tímto utkáním porazil silné Sedliště, naopak žukovští v minulém kole utrpěli na domácím hřišti debakl 3:7 od Vendryně. Domácí navíc doma neprohráli už 8 utkání za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žukov držel naději na bodový zisk

Jak je zvykem domácí nastoupili opět pozměněné sestavě, kdy chyběli někteří klíčoví hráči. Ani hosté nepřijeli v hojném počtu, kdy měli na lavičce jen jednoho náhradníka. Od začátku zápasu šlo vidět, že hosté budou hrát v obranném bloku, kdy hlavně budou spoléhat na rychle brejky. Všechno mohl změnit Žurovec, který v úvodu zápasu projel mezi pěti obránci kdy už stál sám před brankářem, ale před zraky všech nepochopitelně přestřelil bránu. Do zbytku prvního poločasu nastalo obléhání hostující branky, ale žádné větší šance jsme se nedočkali. Hosté pohrozili rychlými brejky ale nic vážného z toho nebylo.

Cabák rozhodl v závěrečných minutách

Real ve druhém poločasu tlak stupňoval, ale kýžená branka stále nepřicházela. Vše změnil až zkušený Šrámek pomocí přímého kopu, kdy míč zakroutil na vzdálenější tyč a hostující brankář byl bez šance. Hosté se do zápasu vrátili velice rychle. Pomoci dlouhého míče a nedorozumění domácí obrany potrestali hned první větší šancí a Radim Vašek vyrovnal skóre. Domácí inkasovaných gól opět nakopl a díky domácím divákům tlak opět stupňoval. Ale díky výbornému brankáři hosté stále odolávali. Rozhodl až v 85.minutě další zkušený hráč Cabák, který si v šestnáctce počínal skvěle a střelou za háčky rozhodl o domácí výhře. Ve zbytku utkání hosté už nenašli sílu na odpověď a zapas se jen dohrával. Domácí REAL tak prodloužil domácí sérii už na devět zápasu, kdy je nepoznal domácí porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Dnešní výhra byla hlavně o trpělivosti, po celé utkání jsme dobývali branku Žukova ale bez gólového efektu.




Sestavy


TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - T. Žurovec [-] (63. J. Karpíšek [-] ) , D. Pánek [-] , F. Hlavatík [-] , M. Šostý [-] - P. Vokoun [-] (63. K. Kořínek [-] ) , J. Ursíni [-] , M. Šrámek [-] , J. Hrdlička [-] , J. Koval [-] (73. D. Melár [-] ) - S. Cabák [-] (89. T. Strouhal [-] ) -

Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] - J. Jelínek [-] , J. Bolec [-] , O. Saleh [-] , D. Podaný [-] - M. Chybík [-] , M. Křupala [-] , R. Vašek [-] , L. Kondziolka [-] - O. Slanina [-] (78. M. Pasíeka [-] ) , J. Chybík [-] -

Místo: Lískovec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: DYTKO Gustav - GALÁSEK Filip, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pokud bude Lískovec opět smrtící v koncovce, tak tady není o čem.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lískovec dobře ví, co chce hrát a domácí utkání s Žukovem zvládne bez větších problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích