3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně vyprovodila Inter třemi góly


Branky


16. J. Pilch , 56. D. Neuman , 66. J. Pilch
11

Fotbalisté petrovického Interu zajížděli do Vendryně, kde je přivítalo domácí mužstvo. Oba tradiční celky 1.B třídy nezažívají v porovnání s loňským ročníkem povedenou sezónu, nicméně porovnají-li se oba celky vzájemně, horší výkonnostní propad zažívají hosté. Ti se krčí až na 12.pozici a v boji o záchranu jim nenahrává ani nevyzpytatelný los v závěru sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali a hosté se tlačili do brejků

Ve Vendryňském areálu se v sobotu odpoledne kromě zápasů domácího týmu proti Interu Petrovice konaly také Radovánky jedné Třinecké školy a tak se oba fotbalové týmy chystaly na utkání v hudebních kulisách. Domácí trenér Martynek Lukáš stále není schopný sestavit svou ideální jedenáctku a k dispozici stále není zraněný kapitán Jakub Pilch dále například David Szymczyk, Lukosz Filip, Robin Pliska, Adam Lasota nebo Marek Teofil. Na střídačku tak znovu usedli dorostenci, kteří se ovšem ukazují ve velmi dobrém světle. Oba týmy by se v tabulce určitě viděly o něco výš, především Petrovičtí se krčí až na 12. místě tabulky, a tak bylo o co hrát. Úvodní minuty patřily domácím, do první příležitosti se dostal Vendryňský univerzál, tentokrát v pozici útočníka David Neuman, ale na Chmeláře nevyzrál. Další neúspěšný pokus přidal Ben Klus, který po centru Mateusze Hulboje mířil nepřesně. V 16. minutě už se domácí radovali, síť dokázal rozvlnit hbitý záložník Honza Pilch. Obdržený gól jakoby nakopl hostující Petrovice, které se začaly tlačit dopředu, dvakrát se do úniku hnal rychlý Petr Horák, jednou ovšem netrefil bránu, podruhé byl dobře obrán o míč Wawreczkou. Další šanci měl Ferenz Nikolas, ovšem taký nemířil přesně. Odpovědět se snažil znovu domácí David Neuman, ani tentokrát ale brankáře nepřekonal. Poločasová přestávka tak byla veselejší pro tým trenéra Martynka, který si do kabin odnesl jednobrankové vedení.

Pilch se prosadil nakonec dvakrát

Druhý poločas začal znovu o něco lépe pro domácí tým, který z tlaku vytěžil branku na 2:0, o tu se postaral David Neuman a asistenci si připsal domácí brankář Kolarczyk, který dlouhým výkopem vyzval Neumana, který se nemýlil a skóroval. Deset minut na to už bylo hotovo, protože svou druhou branku přidal Honza Pilch a Vendryně tak vedla 3:0. Oba týmy kompletně v průběhu kompletně prostřídaly a využily celé své lavičky, ať už vinou menších zranění, nebo taktických střídání. Do šancí se během konce druhého poločasu dostaly ještě oba týmy, ani jeden z nich ovšem neskóroval a tak skóre zůstalo 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Znovu velká pochvala pro kluky. Lepíme to jak to jde a pořád si říkáme, že to bude především o týmovosti. Kluci makají naplno a přináší to ovoce.




Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Neuman [-] (75. F. Goryl [-] ) , J. Pilch [-] (68. D. Sikora [-] ) , J. Szarzec [-] (68. R. Ťupa [-] ) , R. Sikora [-] - M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , J. Jochymek [-] , M. Safak [-] , Z. Walek [-] (75. J. Kujawa [-] ) - B. Klus [-] (54. F. Kisza [-] ) -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - P. Horák [-] (68. M. Petr [-] ) , F. Filipek [-] , D. Chmelař [-] (59. J. Antolík [-] ) , P. Czyž [-] (68. D. Herman [-] ) - M. Brzóska [-] (55. D. Buřík [-] ) , P. Lukosz [-] , J. Martikán [-] - D. Volný [-] , N. Ferenz [-] (68. P. Pavlica [-] ) , S. Varga [-] -

ŽK: 84. R. Ťupa - 45. J. Martikán .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 38. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - LUKAŠÍK Petr, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Co bych to byl za hráče, kdybych tipoval proti svému týmu. Věřím v bojovnou hru Vendryně a vybojování 3 bodů. Máme Interu co oplácet.

Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou trápících se týmů. Určitě budeme chtít navázat na dobrý výkon v Žukově a potvrdit zlepšující se formu. ANI AJAX!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza