1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek si s Petřvaldem body rozdělil


Branky


14

Nýdek utkáním s Petřvaldem završoval anglický týden a chtěli navázat na středeční úspěch v utkání proti Lískovci. To se podařilo jen částečně, nicméně Petřvaldu se letos nadmíru daří a před utkáním jej šlo pasovat do role favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvald začal lépe, ale postupně se ztrácel

Do utkání vstoupili lépe hosté z Petřvaldu, kteří v úvodních minutách měli více ze hry. Jejich střely ovšem nebyly pro nýdeckou bránu nebezpečné. Za zmínku stojí jedna střela, která bohužel pro hosty letěla nad. S přibývajícím časem se do hry stále více prosazovali domácí, kteří byli nebezpeční zejména ze vzduchu. Domácí forwardi se tlačili k hlavičkovým zakončením, proti kterým se blýsknul hostující brankář Janča, který pochytal několik vyložených šancí a držel petřvaldské naděje na dobrý výsledek i přesto, že na jednu hlavičku byl krátký. V 19.minutě totiž rozehrál rohový kop Spratek přímo na hlavu Palečka a ten rozjásal domácí fanoušky. 

 

Po vstřelené brance začala desetiminutovka spálených šancí v režii Nýdku, kterou nejprve zahájila Jančova "robinsonáda" proti hlavičce Perniše. Tu Janča v šibenici zneškodnil. Poté přestřelil bránu Paleček ve vyložené příležitosti. A následoval Perniš, který lobem trefil jen břevno a v následné dorážce selhal opět Paleček. A aby toho nebylo málo, tak další hlavičku Perniše zlikvidoval skvělý Janča. Hlavně díky němu šli petřvaldští do kabin za poločasového stavu "jen" 1:0.

Skóre nakonec vyrovnal Bílý

Druhá půle se nesla ve znamení pološancí na obou stranách, kdy domácí přestali být tak dominantní. Nakonec se ujala jediná akce po ose Sztymon a zakončující Bílý, který srovnal stav na 1:1 po pěkné zpětné přihrávce. V závěru utkání se oba celky snažily remízový stav překlopit na svou stranu, ale "festival" nedotažených akcí pokračoval a utkání skončilo poměrně zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: V prvním poločase jsme předvedli asi nejlepší výkon z celé sezóny, hezkými akcemi jsme se dostali k několika šancím a kdybychom vyhrávali o dva nebo tři góly tak by se nikdo nemohl divit, bohužel do kabin se šlo jen s jednogólovym vedením. Ve druhém poločase jsme na výkon už nenavázali a hosté kvůli naší pasivitě srovnali. Bod je po tomhle výkonu málo.

TJ Petřvald
Jakub Karkoška: Ačkoli bychom si v takových zápasech rádi jezdili pro 3 body, realita našich výkonu je bohužel taková, že bereme pouze bod a ještě můžeme být za něj rádi.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Turoň [-] , M. Čelůstka [-] , L. Paleček [-] (84. V. Szmek [-] ) , T. Spratek [-] - M. Kluz [-] , P. Placzek [-] , T. Gleta [-] (63. M. Hojdysz [-] ) - Ľ. Perniš [-] (71. P. Mazurek [-] ) , K. Labaj [-] , L. Cienciala [-] -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - M. Sobek [-] (89. V. Schack [-] ) , J. Goldbricht [-] , D. Knor [-] , T. Budina [-] (89. M. Nalevajka [-] ) - P. Bílý [-] , J. Sztymon [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-] - J. Večeřa [-] (79. J. Sklepek [-] ) , V. Stavař [-] -

ŽK: 50. T. Spratek - 46. J. Goldbricht , 53. P. Bílý .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 113. Rozhodčí: JURYGÁČEK René - JURAJDOVÁ Lenka, NĚMEC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nýdek doma ukazuje, že na jejich hřišti to nebude mít vůbec nikdo snadné. Tady si dovolím tvrdit, že bude překvapení kola a Nýdečťí zvítězí.

Tip: výhra hostů