1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice vyválčily cenný bod na půdě třetích Věřňovic


Branky


16

Věřňovický tým v rámci 19. kola remizoval na domácím hřišti s posílenými Dětmarovicemi. Poslední tým tabulky tak ještě nevzdal boj o záchranu a odvezl si ze hřiště favorita cenný bod. Naopak věřňovičtí znovu v boji o čelo tabulky ztratili. Navíc se jim plní marodka, která aktuálně čítá již šest hráčů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky jsme viděli v první půli

Domácí celek chtěl navázat na podzimní duel s exdivizním soupeřem, ve kterém s přehledem vyhrál 4:1. Navíc byl posílen o dvě výhry v řadě s čistým kontem. Hosté z Dětmarovic vyhráli na jaře jen jednou a jednou remizovali a tak je v boji o záchranu čekala ještě pořádná šichta.

 

Ale byli to právě hráči v bílých dresech, kteří měli po pár minutách stoprocentní šanci na úvodní branku. Beilnera však skvěle vychytal Vykydal. I přesto šly Dětmarovice do vedení. Ve 13. minutě napřáhl ke střele Berešík a tečovanou střelou otevřel skóre zápasu. Opařený domácí celek přišel s odpovědí poměrně rychle. Ve 21. minutě se po pěkné individuální akci Mikšoviče prosadil Lubojacki. Ve zbytku poločasu byli mnohem aktivnější domácí hráči. Obrovské šance Kubiše a Vlčka však zůstaly nevyužity. Poločas tak skončil remízou.

Dětmarovičtí spálili obří příležitosti

I po změně stran měli první velkou šanci domácí. Chalkidis však svou střelu nasměroval pouze do brankáře Kotrly. Bojovný druhý poločas se pak hrál víceméně bez šancí. Až v závěru zápasu měli dobré příležitosti bílí. Nejprve Beilnerovu střelu v pokutovém území srazil na roh Kubiš a poté Ristovský spálil nemožné, když snad z metru přestřelil úplně prázdnou bránu. A to ho mohlo pořádně mrzet, jelikož se už nic vážnějšího nestalo.

Dětmarovice si tak připsaly druhou remízu v řadě a stáhly svou ztrátu na předposlední tým na 12 bodů. Věřňovičtí po dvou výhrách v řadě tentokrát ztratili, ale natáhli svou sérii bez porážky na čtyři zápasy a stále se drží na třetí příčce. V dalším duelu vyzvou Dětmarovice vedoucí celek z Oldřichovic, věřňovičtí budou hrát na umělé trávě s orlovským Baníkem!



Ohlasy k zápasu



SK Dětmarovice
Martin Prokop - trenér: Ze soupeře jsme měli respekt, postavení v tabulce to nasvědčovalo. Průběh zapasu nám vyšel, proměněnou brankou. Věděl jsem, že nám to pomůže, to nám chybělo v předchozích zápasech, kdy jsme si vytvořili spoustu šanci bez golfového efektu.Zapas se lámal ve druhem poločase, když jsme se dostali do více golfových šanci než domácí, musím podotknout standardní situace.Sahali jsme po vítězství, ale potřebujeme kvalitnější koncovku.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] , J. Mikšovič [-] - K. Lubojacki [-] (69. A. Makovec [-] ) , J. Wojtas [-] , L. Koník [-] - J. Kubiš [-] , J. Swaczyna [-] , J. Vlček [-] -

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Gír [-] (58. M. Ristovský [-] ) , D. Gill [-] , M. Skácelík [-] , T. Mleziva [-] - P. Koubek [-] (55. P. Pěgřim [-] ) , P. Beilner [-] , V. Klečka [-] , D. Římanek [-] , P. Zahatlan [-] - M. Berešík [-] (58. J. Ligocký [-] ) -

ŽK: 86. J. Ganobčík , 90. J. Mikšovič - 27. T. Mleziva , 64. P. Zahatlan .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - JANTOŠ Pavol, GAŃCZARCZYK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dětmarovice na jaro dost obměnily kádr, ale věřím, že doma si body vzít nenecháme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích