6:1
(3:1)
24. J. Szarzec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně bez osmi hráčů utrpěla debakl v Lískovci


Branky


11. P. Soukup , 18. D. Pánek , 38. P. Soukup , 58. P. Soukup , 73. M. Šostý , 90. K. Kořínek - 24. J. Szarzec (p.)
16

Zápas týmu ze středu tabulky mezi domácím Lískovcem a Vendryní sledovalo v sobotní odpoledne přes 50 fanoušků. Hosté přijeli do Lískovce s okleštěnou sestavou a trenér Martynek musel znovu a opět bojovat s mnoha absencemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vzali otěže do svých rukou

Od prvních minut šlo vidět, že budou chtít oba týmy být na míči. Hned v 11. minutě využili domácí krásného míče za obranu a po chybě obrany Vendryně se dostali do vedení, trefil se Soukup Petr. Netrvalo dlouho a bylo to o dvě branky, další zaváhání obrany hostů využil Pánek. Vendryně poté měla o něco více ze hry a zasloužila si svou aktivitou penaltu, kterou proměnil Jan Szarzec. Dále pokračovala aktivní hra Vendryně, domácí ovšem dobře bránili a v 38. minutě přidal Soukup svou druhou branku a do šaten se odcházelo za stavu 3:1.

Soukup s hattrickem, Vendryně s debaklem

Průběh druhé půle byl znovu velmi podobný, o něco málo více ze hry měli Vendryňští. Domáci však skvěle využívali své brejkové situace a postupně Vendryni vytrestali dalšími třemi góly. V 58. minutě hattrick dokončil Petr Soukup, poté skóroval Šostý Michael a skóre uzavřel v poslední minutě základní hrací doby Kořínek Kamil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Od první minuty jsme šli za vítězstvím a po výborném výkonu zvítězili. Celý tým chválím za předvedený výkon.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Když v obraně uděláme čtyři osobní chyby, nemůžeme chtít body. Lískovec byl vynikající v přechodové fázi, každý jejich brejk smrděl gólem a v zakončení byli taktéž kliničtí. Na nás je tak trošku deka, nemůžeme se pořádně dostat do šancí. Je to samozřejmě i tím, že nám chybí polovina týmu, ale vymlouvat se na to nechci, protože pořád máme dost kvalitní tým a individuality, které musí něco vymyslet. Domácí zaslouženě brali všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Lískovec
R. Řeha [-] - P. Soukup [-] (79. D. Kaloč [-] ) , T. Žurovec [-] (72. D. Melár [-] ) , D. Pánek [-] (79. J. Koval [-] ) , S. Cabák [-] - F. Hlavatík [-] , T. Strouhal [-] (46. K. Kořínek [-] ) , J. Brantal [-] (59. J. Ursíni [-] ) - M. Šostý [-] , P. Vokoun [-] , T. Kubáň [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - J. Pilch [-] (68. A. Safak [-] ) , J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] , M. Teofil [-] - M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , D. Sikora [-] , M. Safak [-] , R. Ťupa [-] (61. D. Neuman [-] ) - B. Klus [-] (75. J. Lysek [-] ) -

ŽK: 40. F. Hlavatík - 72. M. Hulboj , 86. R. Sikora .
Místo: Lískovec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DIMUN Michal - KRATOCHVÍL Matěj, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Taky težký zápas na tipování, ale myslím si, že Lískovec doma vyhraje s Vendryní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích