3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek padl v Hnojníku a přiblížil se mu konec tabulky


Branky


49. L. Cienciala (vl.) , 52. D. Bolek , 90. L. Brzuchanski
16

O důležité body se hrálo v Hnojníku, kam zajížděli hráči Nýdku. Oba celky se na jaře s formou vyloženě nepotkaly, a tak se jim nebezpečně přiblížily celky z nejnižších pater tabulky. Remízový výsledek nebyl výhodný ani pro jednoho, naopak vítěz mohl zaplout do klidnějších vod ve středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli více na míči, šancí bylo jako šafránů

Do prestižního souboje o 6 bodů nastoupili domácí v téměř totožné sestavě jako v předešlých zápasech, takže trenér Blahuta opět vsadil na rozestavení 3 – 4 – 3. Hostující trenér Viktor Polok (v týdnu oslavil teprve 23- tí narozeniny) měl potíže se sestavou a utkání ani nekoučoval, protože doplnil rozhodcovskou dvojici Čecháček – Kubáček, a na vše dohlížel delegát Wojaczek. Nýdeckou sestavu, proto doplnily i "hokejky" Rostislav Marosz, který naposledy hrál za HC Vítkovice Rideru a Rostislav Martynek, který dlouhá léta působil u třineckých Ocelářů. Stálice nýdecké sestavy v čele s kapitánem Spratkem nebo osou zkušných ligových fotbalistů Perniše nebo Palečka nechyběla, a tak se očekával víc než vyrovnaný souboj. Domácí navíc měli z podzimního střetnutí nýdeckým co vracet za porážku 3:1.

Lépe začali hosté, ale signál ze standardky, zakončili už ve třetí minutě střelou nad bránu Kluse. A po té se prakticky na hřišti nic nedělo, více na míči byli hráči Nýdku, ale bez gólového zakončení. Nejblíže měli oba týmy k brance ve 40 té minutě, ale v hnojnické brance opět čaroval Klus. O minutu později se ocitl v dobré příležitosti Lachowicz, ale razance chyběla a gólman  Kantor s touto střelou neměl potíže. Poločasový výsledek 0:0, tak hrstku fanoušků obou týmu nemohl překvapit.

 

Gólovou radost odšpuntoval vlastní gól

Druhý poločas už před větší diváckou návštěvou, začal pro tým Hnojníka skvěle, Brzuchanski využil svou rychlost a jeho prudký centr si srazil do vlastní sítě zkušený Cienciala 1:0.

A o 3 minuty bylo ještě veseleji pro domácí, to po spolupráci útočníků se prosadil šťastně Bolek 2:0. Tečku za průměrným zápasem udělal v závěru Brzuchanski, když se dostal k odraženému míči a vymetl šibenici. Konečný výsledek 3:0 je asi krutý pro hostující tým, ale ve druhém poločase se projevila lepší fyzická kondice trénujících hráčů Hnojníka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Čeká nás těžká série zápasů a proto jsou tyto tři body zlaté! Vítězství se nerodilo lehce, soupeř byl v prvním poločase lepší, ale jsem rád, že tréninkový proces má nějaký smysl, protože jsme Nýdek přehráli fyzicky. Velký dík patří všem hráčům, ale ten největší Martinu Klusovi, který se do brány postavil nemocný a zraněný, a znova podal famózní výkon

TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: Do Hnojníku jsme jeli s pěti absencemi a několika nedoléčenými hráči, na pomoc jsme si přizvali dva hokejisty abychom pokládali alespoň základní sestavu a část lavičky. Museli jsme i protočit sestavu, když nejlepší střelec Perniš nastoupil na stoperu. Zápas by se dal rozdělit na dvě části a to přesně na první a druhý poločas, v prvním poločase jsme byli lepší než soupeř, bohužel dvě nebo tři šance, které jsme měli buď vychytal domácí brankář a nebo mířily vedle branky, věřil jsem, že navážeme na první poločas, a že v druhém poločase příkloníme výhru na svou stranu, bohužel stal se pravý opak, dva inkasované góly během pěti minut nám zlomily vaz a my jsme si už nedokázali vytvořit žádnou šanci, těsně před koncem jsme inkasovali potřetí, mrzí mě, že jsme si nedokázali odvést alespoň bod, tři inkasované góly jsou k průběhu zápasu nefér.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] (90. T. Jantoš [-] ) , D. Bolek [-] , J. Hradil [-] - J. Kozel [-] , V. Rakus [-] (69. J. Probosz [-] ) , P. Příborský [-] (77. J. Moškoř [-] ) , P. Rusz [-] - J. Lachowicz [-] (69. V. Zábelka [-] ) , L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] -

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Turoň [-] , K. Labaj [-] (69. J. Šulák [-] ) , R. Martynek [-] (61. T. Lamacz [-] ) , L. Paleček [-] - T. Spratek [-] , L. Cienciala [-] , P. Placzek [-] , T. Gleta [-] , Ľ. Perniš [-] - R. Marosz [-] (68. V. Szmek [-] ) -

ŽK: 51. V. Rakus - 12. R. Marosz , 90. Ľ. Perniš .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - KUBÁČEK Vojtěch, POLOK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zápas, který si netroufnu tipovat, myslím si, že skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza