0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Věřňovic a Interu rozhodla jediná branka


Branky


8

Věřňovičtí fotbalisté zvládli důležitý duel 18. kola, ve kterém vyhráli na hřišti Interu Petrovice 1:0. Vyrovnaný zápas rozhodla až standardní situace ze závěru zápasu, kdy se sedm minut před koncem prosadil hlavou Wojtas a korunoval další povedený výkon vítězným gólem. Zelenobílí se tak po ztrátách Oldřichovic i Sedlišť o něco zase přiblížili vršku tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas

Ve Věřňovicích vládla po minulém kole spokojenost, protože tým od řeky Olzy konečně na jaře vyhrál a dokonce udržel čisté konto. Na Interu panovala ještě o něco veselejší nálada, petrovický celek totiž vyhrál hned dvakrát za sebou a vyhoupl se do středu tabulky. Ne však klidného, protože tabulka je nesmírně vyrovnaná a náskok na předposlední příčku byl jen čtyřbodový.

Už v páté minutě chtěli domácí kopat penaltu, ale Filip Filipek dostal pouze žlutou kartu za filmování. Opticky se hrál velmi vyrovnaný zápas, o něco nebezpečnější však byli hosté. Z voleje pálil nebezpečně J. Kubiš, ale pouze do boční sítě. Přímý kop Lobodinského z velké dálky letěl skvěle, ale pouze protáhl Krótkiho. Domácí zahrozili Czyžem, ale jeho prudký centr pouze proletěl malým pokutovým územím. Poločas tak skončil bez branek.

 

Wojtas rozhodl v poslední desetiminutovce

I ve druhém dějství pokračovala vyrovnaná bojovná bitva. Důkazem toho bylo i sedm udělených žlutých karet. Minimum šancí provázelo i druhý poločas a zdálo se být jasné, že zápas rozhodne jediná branka. A skutečně tomu tak bylo. V 83. minutě dostal míč za záda Krótkiho po rohovém kopu Wojtas a vstřelil jediný gól zápasu. Za dvě minuty však mohl srovnat Czyž, který využil nedorozumnění ve věřňovické obraně a rychlého autu. Z blízka ovšem trefil Vykydala, který tak zachránil své mužstvo a udržel čisté konto, které znamenalo tři body!

Minisérie Interu je tedy u konce, naopak věřňovičtí slaví druhou výhru a druhé čisté konto v řadě. V dalším zápase hostí zelenobílí Dětmarovice, Inter vycestuje do Oldřichovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Jsem rád, že jsme zvládli další těžký a velice vyrovnaný zápas. Bylo minimum šancí na obou stranách a už o poločase jsme říkali, že to zřejmě bude o jednom gólu. Díkybohu, že jsme ho dali my. V závěru nás ještě zachránil Viki (Kamil Vykydal), když dobře vyběhl a v tutovce vychytal Czyže. Doufám, že naše série bude pokračovat, čeká nás vsak kupa těžkých zápasů!



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
F. Krótki [-] - D. Filipek [-] , F. Filipek [-] (86. N. Ferenz [-] ) , P. Czyž [-] , R. Madecký [-] (83. P. Pavlica [-] ) - M. Brzóska [-] , D. Volný [-] , P. Fic [-] , S. Varga [-] , J. Martikán [-] - P. Horák [-] (64. D. Buřík [-] ) -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] (56. D. Pisarčík [-] ) , M. Koschny [-] , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] (80. K. Lubojacki [-] ) - J. Wojtas [-] , L. Koník [-] , J. Vlček [-] (80. F. Hruška [-] ) , J. Vondrák [-] (68. J. Mikšovič [-] ) - J. Swaczyna [-] , J. Kubiš [-] -

ŽK: 5. F. Filipek , 56. M. Brzóska , 76. J. Martikán - 62. J. Vlček , 67. J. Kubiš , 68. J. Vondrák , 72. J. Wojtas , 77. J. Swaczyna .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHÝLEK Martin, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Věřňovice nehrají na jaře v oslnivé formě a na Interu ztratí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích