2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště pouze remizovalo v Nýdku


Branky


8

Sedliště s jarní fazonou horlivě dotahuje doposud vedoucí Oldřichovice, které navíc už v sobotu zaváhaly na půdě Horního Žukova. Hráči Sedliště mohli, v případě vítězství dokonce bodově dotáhnout dosavadního lídra. V cestě jim ovšem stál nepříjemný výjezd do Nýdku, kde se domácí mohou tradičně opřít o báječnou podporu domácích fanoušků, kteří chodí v hojném počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově plodná první polovina

Domácí trenér Polok se musel vypořádat s třemi nepříjemnými absencemi, když mu chyběl kanonýr Perniš, tvůrce hry Čelůstka a zkušený Turoň. Hostující kouč Onufer musel rovněž míchat sestavou a proti vítěznému domácímu duelu s Baníkem Orlová musel řešit tyto absence: Sekanina, Šebesta, Majer D. nebo Vlček, které postupně nahradil brankář Šokala, T.Majer a Krejčok. 

Úvod utkání vyzněl lépe pro hostující hráče, kdy již v 1. minutě nahrával Majer po faulu na Kaloče do pokutového území, ale Pohludka hlavou míč nasměroval pouze vedle domácí brány. Po rohu, který rozehrál Mojžíšek, se míč dostal až k Mokrošovi, ale ten trefil pouze dobře postaveného brankáře domácích Kantora. V 7. minutě utkání se do šance dostali hosté po faulu na Krejčoka, rozehrávky se zhostil Majer, Krpel míč hlavou posunul před bránu na Mertu, ale opět z toho nic nebylo. Ve 12. minutě tak udeřili poprvé v utkání domácí, kdy z dálky Spratek překonal hostující brankáře Šokalu. Zvýšit mohli hosté již o 2 minuty později, Labaj přihrával před bránu na Szotkowského, ale jeho pokus hosté odvrátili na roh, z kterého domácí nedokázala nic vytěžit. Ve 21. minutě potáhl po straně hřiště míč Merta, ale také jeho pokus skončil do domácích v zamezí. Následný roh rozehrál Majer, míč se dostal až k Morkošovi, který srovnal stav utkání na 1:1. Do vedení mohli jít hosté již v následující minutě, po autovém vhazování se míč dostal až k Morkošovi, ale ten střílel jen těsně vedle. Do vedení se 10 minut před koncem prvního poločasu dostali domácí zásluhou Labaje. Obdržená branka hosty nesrazila na kolena, dále si vytvářeli šance na srovnání stavu, což se jim také povedlo ve 39. minutě, kdy po autu stanovil konečný stav prvního poločasu hlavou Kaloč.

 

Zrodila se remíza

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s cílem strhnout vedení na svou stranu a zároveň neinkasovat zbytečně další branku. V 50. minutě přihrával před bránu hostující Merta, našel svého spoluhráče Krejčoka, ale jeho pokus skončil pouze vedle brány domácích. O 10 minut později se do slibné šance dostali domácí, ale trefili pouze hostující brankáře. V 65. minutě střílel domácí Szotkowski, hostující brankář Šokala jeho pokus odvrátil pouze na roh. Rozehrávky se ujal domácí Spratek, ale pokus byl hostujícím brankářem vyboxován do bezpečí. Hosté pohrozili také po rohu Majera, ale Krpel mířil pouze nad bránu domácích. Závěr utkání byl nervózní na obou stranách hřiště, provázený zbytečnými fauly a nepřesnými přihrávkami, ale změnu skóru již nepřinesl a týmy se rozešly smírně remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: I přes tři absence a lepení sestavy, se nám podařilo odehrát hodně kvalitní utkání a myslím si že bod je zasloužený, v prvním poločase byl lepší soupeř, ve druhém zase my. Bod má v tak vyrovnané tabulce cenu zlata, ale už by bylo dobré bodovat za tři body a trochu odskočit spodku tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - M. Hojdysz [-] (78. V. Szmek [-] ) , L. Paleček [-] (89. J. Šulák [-] ) , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] - P. Placzek [-] , F. Szotkowski [-] (72. T. Lamacz [-] ) , T. Gleta [-] , P. Mazurek [-] - K. Labaj [-] , L. Cienciala [-] -

FK Sedliště
O. Šokala [-] - T. Majer [-] , M. Krejčok [-] (70. T. Kusak [-] ) , M. Merta [-] , Z. Piekarczyk [-] - P. Mojžíšek [-] , K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] , R. Krpel [-] , J. Pohludka [-] - D. Kaloč [-] (70. S. Gwozdz [-] ) -

ŽK: 24. L. Paleček , 25. M. Hojdysz , 73. T. Spratek , 88. P. Placzek - 72. K. Jiříček .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 130. Rozhodčí: MITURA Michal - BORÁŇ Tomáš, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Hosté roli favorita potvrdí a důležitý zápas v Nýdku vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza