2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetou Dobrou nepřibrzdil ani Lískovec


Branky


8

Povedenou prozatímní jarní část prožívají fotbalisté Dobré i Lískovce, které proti sobě svedlo páté jarní kolo. Duel obou celků, které po nepovedeném podzimu pomalu stoupají tabulkou byl rovněž soubojem o to, který tým zůstane jako poslední na jaře 100% ve sbírání bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fromelius poslal Real do vedení

Doberští stále zůstávají na jaře jediným stoprocentním týmem! Přitom tomu mohlo být úplně jinak. Hned 10 sekund po úvodním hvizdu se po rychlé přihrávky dostal do samostatného úniku Strouhal. K jeho smůle však pohořel a brankář Hanke si tím připsal nesmírně důležitý zákrok. Poté začlo být utkání opatrnější. Oba týmy hrály se stoprocentním nasazením, což definoval nádherný pokus Davida Fromelia. Ten svým dokonalým volejem z 25 metrů zaskočil úplně všechny a poslal tím Lískovec do vedení. Utkání tento gól pomohl, Dobrá zahodila veškerý respekt a začala se tlačit směrem dopředu. Někdy to však bylo ke škodě jako například v 31’ minutě, když se domácí obrana nedokázala chytit a hostujícím útočníkem, který postupoval sám na bránu. Kdo ví, jak by utkání vypadalo, kdyby jeho pokus pouze neorazítkoval tyč.

 

Domácí utkání otočili brankou Sekaniny

Po poločase se Doberští hnali za vyrovnáním a jejich snaha se vyplatila poměrně brzy. Již ve 49’ minutě se po krásném centru z pravé strany zkušeně z voleje prosadil kanonýr Ondřej Zícha. Přinesl tak tížený klid na kopačky svého týmu. Zápas nahoru dolů mohl skončit všelijak. V 82’ minutě se po dlouhém autovém vhazování dostal na zadní tyči k míči Martin Sekanina, který tváří v tvář brankáři nezaváhal. Domácí tak otočili utkání na svou stranu. Vyhrocený závěr si mladý celek dokázal pohlídat a proti jednomu z nejlépe hrajících celků soutěže bere tak veledůležité 3 body, které následně oslavil na místní pouti.

 

Videosestřih utkání:



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: První poločas byl z naši strany ještě dobrý, co nás mrzí je nevyužité brankové příležitosti Kuby Strouhala a Petra Soukupa. Druhy poločas asi víc patřil domácím, kdy jejich 12 a 13 hráčem je terén na kterým se nedá hrát nějaký pohledný fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - M. Pokorný [-] (79. J. Zicha [-] ) , K. Koloničný [-] , D. Šmahaj [-] , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (72. R. Foldyna [-] ) , O. Gryžboň [-] (63. M. Sekanina [-] ) - O. Zícha [-] , F. Georgiovský [-] , J. Filipčík [-] -

TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - P. Soukup [-] , J. Brantal [-] , S. Cabák [-] , F. Hlavatík [-] - J. Strouhal [-] (41. D. Melár [-] ) , P. Vokoun [-] , J. Hrdlička [-] , M. Šostý [-] , J. Ursíni [-] - D. Fromelius [-] (46. K. Kořínek [-] ) -

ŽK: 82. D. Hill , 86. J. Brantal .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 82. Rozhodčí: SMETANA Patrik - TOMAI Martin, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas týmů v první polovině tabulky skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů