1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Dobrou a Nýdkem rozhodla jediná branka


Branky


11

Domácí Dobrá hostila hráče Nýdku a měla jim z podzimního střetnutí co vracet. Nýdečtí byli odpočatí, protože se jejich duel s Lískovcem v minulém kole odložil, ale rozhodně je nečekalo nic jednoduchého. Doberští jsou totiž na jaře zatím stoprocentní a nenápadně stoupají ligovou tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka se ukázala rozhodující

První poločas začal aktivní hrou Dobré, která vyústila po rychlé rozehrávce a po nedohodě v nýdecké obraně gólem Zíchy, jenž doklepl míč do prázdné branky. Dobrá následně spálila několik vyložených šancí. Hra se v průběhu poločasu vyrovnávala a Nýdek hrozil ze standardních situací, které často hledaly vysokého Perniše. S tím si však obrana Dobré dokázala díky kompaktní spolupráci stoperů poradit. První poločas tak skončil vedením domácích 1:0.

Domácí udrželi jednobrankové vedení

Ve druhém poločase začínal mít víc ze hry Nýdek. Ten více hru otevřel, což ale Dobrá využívala k rychlým protiútokům. Neproměnili však ani jeden z nich, a to ani ten, kdy šli domácí ve dvou sami na brankáře Palečka, útočné duo Dobré ale opět selhalo. Do konce zápasu ještě Dobrá spálila několik slibných šancí, naopak Nýdek postupně přestával hrozit a zápas tak dospěl po nepohledném druhém poločase do konečného stavu 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: Zápas rozhodlo to, že jsme si nedokázali vytvořit jakoukoliv větší šanci, prakticky nebylo z čeho dát gól. Domácí měli šancí mnohem víc, ale nakonec se radovali jen z jednogólové výhry. Dobrá má většinu hráčů ve věku 20 let, byli rychlejší a dravější než my. Jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - M. Pokorný [-] , K. Koloničný [-] (46. J. Filipčík [-] ) , D. Šmahaj [-] , P. Platoš [-] - O. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] (70. J. Zicha [-] ) , J. Otipka [-] (61. R. Foldyna [-] ) , M. Sekanina [-] (46. O. Gryžboň [-] ) , F. Georgiovský [-] - O. Zícha [-] -

TJ Sokol Nýdek
L. Paleček [-] - T. Spratek [-] , M. Čelůstka [-] , P. Turoň [-] , T. Lamacz [-] (80. V. Szmek [-] ) - M. Kluz [-] , P. Placzek [-] , F. Szotkowski [-] - L. Cienciala [-] , K. Labaj [-] , Ľ. Perniš [-] -

ŽK: 14. K. Koloničný , 58. O. Gryžboň - 18. P. Placzek , 87. L. Paleček .
Místo: Dobrá. Počet diváků: 78. Rozhodčí: RITTER Jakub - GALÁSEK Michal, GALÁSEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že všechny body zůstanou v Dobré.