Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová zdemolovala Vendryni


Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Baník Orlová 1927
Roman Sobocik (trenér): Do utkání jsme vstupovali s tím, že máme formu, že jsme odehráli výborné utkání s vedoucím Lískovcem a že je to utkání, de facto, o 3 místo. Bohužel hned v první minutě se ukázala naše slabost v bránění standardních situací a z prvního rohu inkasujeme. Naštěstí ze stejné situace za 3 minuty srovnáváme, díky úspěšné hlavičce kapitána Karkošky. A pak jsme totálně převzali otěže utkání do svých rukou a krásnými akcemi, průnikovými přihrávkami a celkově dominantním výkonem otočili vývoj utkání. Po kolmici Hrčkuláka, driblinku Pochopeňe, střílí druhý gól náš palič Stuš. Dlouhý aut, výborně hrajícího Fizmola, prodloužení Kadlíčka a hosté si dávají vlastní gól. Po ukázkové akci hlavou překonává hostujícího brankáře Tomáš Hrčkulák. V této části hry jsem hosty k ničemu vážnějšímu nepustili a naopak spálili ještě řadu zajímavých situací. Ke konci poločasu se hosté ojediněle dostali k rohu a jak jsem již psal o naší slabině, dostali jsem branku opět po rohovém kopu. Do druhé poločasu jsem udělal dvě nucené střídání a minimálně jedno se ukázalo jako velmi vydařené. Z placu šel Stuš a Jurček, do hry Entner a Havlásek. A právě prvně jmenovaný si velmi dobrých výkonem vystřílel hattrick! Ale postupně. I v druhém poločase jsme začali aktivně, ale náš kapitán zapomněl, že mu již není 20let, chtěl si obhodit, jako poslední hráč, útočníka hostí, ale úmysl mu nevyšel, míč ztratil a po sérií odrazů jsme vyhrávali již jen o 1 gól! V té době zápasu jsme ztratili tempo, rytmus, hra se vyrovnala a my se museli třást o dříve jednoznačný výsledek. K větší pohodě nám pomohla chyba soupeřova gólmana, který si v šestnáctce křikl „mám“, ale neměl. A Kadlíček nás tečí poslal opět do příjemnějšího vedení. Parádu si poté přichystal Derik, který z 40 metrů krásně přeloboval brankáře hostí!! A již přišla osmiminutovka zmiňovaného Entnera! Dorážka po skrumáži, zasekávačka na hranici šestnáctky a bomba po zemi, vysunutí Kolářem do breaku, posazení brankáře na prdel a zasunutí do prázdné. Hattrick byl na světě! Hosté se úplně sesypali a byla jen otázka naší aktivity kolik branek dostanou. A byly to přesně dvě, kdy nejprve mladší Havlásek pasem za obranu upravil na kulatých 10 a v úplném závěru si zasloužené branky dočkal i Pochopeň, kterého do samostatného úniku vyslali sami hostující hráči, špatnou přihrávkou. Věříme, že si pohodu přeneseme i do dalších utkání a dočkáme se opět mnoha pěkných branek.




Sestavy


FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - M. Karkoška [-] , D. Jurček [-] (46. P. Entner [-] ) , D. Kolář [-] , M. Fismol [-] (69. J. Valový [-] ) - N. Derík [-] , T. Hrčkulák [-] , M. Mravec [-] (74. D. Novák [-] ) , A. Pochopeň [-] - I. Stuš [-] (46. L. Havlásek [-] ) , V. Kadlíček [-] (77. T. Havlásek [-] )

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Sikora [-] (46. R. Sikora [-] ) , B. Klus [-] , F. Goryl [-] , M. Hulboj [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] , R. Ťupa [-] (69. A. Potěšil [-] ) , M. Safak [-] , F. Lukosz [-] , Z. Walek [-] (46. Š. Chlebek [-] )

ŽK: 85. D. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - PTÁČEK Tomáš, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích