2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec dohrávku v Nýdku nezvládl


Branky


18

Středeční dohrávka 17.kola CANIS 1.B třídy sk.C proti sobě svedla Nýdek a hosty z Lískovce. Utkání, hrané na těžkém podmáčeném terénu příliš nenahrávalo kombinační hře a utkání nakonec domácí otočili ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních 30 minut patřilo Lískovci

Oba týmy čekal těžký a podmáčený terén, zpracování a odskoky míče dělaly oběma týmům potíže. Domácí Nýdek byl konečně kompletní a hosté z Lískovce taky přivezli své hvězdy. Lískovec se od začátku pustil do útoku, první střela Cabaka mířila vysoko mimo, dvakrát byli hosté zastavení ofsajdem, poté měli hosté další dva pokusy a několik rohu, po jednom z nich vypadl míč brankáři domácích Kantorovi z rukou, ten ho poté musel lovit z brankové čáry, domácí se zmohli taky na dvě střely, ale pokus Čelůstky mířil vysoko nad a Perniš byl lapen v ofsajdu, poté už šli hosté do vedení, po křížnem míči z lajny přeletěl míč domácí obránce a našel nohu Soukupa, který obstřelil vyběhnuvšiho domácího brankáře. Od třicáté minuty utkání začali být aktivnější domácí, hrozili hlavně z rohu, po jednom z nich vracel míč ze zadní týče Cienciala, než ho kdokoliv stihl dorazit tak ho lapil brankář hostí. K dalším šancím se domácí do poločasu nedostali.

Zkušený Čelůstka rozhodl

Druhý poločas začal tak jak skončil první, více se na míči objevovali hráči domácích, ale bez nějaké veliké šance, útoky hostí končily většinou daleko od branky domácích. Domácím se povedlo srovnat po nádherné raně Spratka, z cca 35 metrů vymetl šibenici a nastartoval domácí k obratu. Hosté se taky nevzdávali, ale naštěstí pro domácí buď střely mířily vedle a nebo je lapil domácí brankář. V 79.minutě zahrabali domácí přímý kop z větší vzdálenosti, padající míč Spratka našel hlavu Čelůstky a ten jej umístil za zada brankáře hostí. Domácí se zatáhli a chtěli ubránit své vedení, hosté se snažili protiútoky hrozit, ale bohužel pro ně bez vyložené šance, nakonec domácí dokráčeli k vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: Do utkání vstoupili lépe hosté, do třicáté minuty měli minimálně 2-3 veliké šance, aby šli do vedení. Naštěstí pro nás se ujala hostům jen jedna šance Soukupa, od třicáté minuty jsme převzali iniciativu a měli jsme několik šancí, hlavně ze standardních situací, bohužel poločas pro nás skončil jednobrankovým vedením soupeře. Od začátku druhého poločasu jsme byli více na míči a měli jsme více šancí, hosté pomalu po fyzické stránce odcházeli a nám se podařilo nádhernou ránou Spratka srovnat. Druhý gól hlavou vstřelil Čelůstka a naštěstí se nám podařilo výsledek udržet. Hosté byli lepší cca 30 minut kdy mohli vyhrávat 0:3, naneštěstí pro ně dali pouze jeden gól a druhý poločas se už k žádné další šanci nedostali.

TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: 30 minut jsme byli lepším týmem a kdybychom vedli 3:0, tak by se nikdo nedivil. Pak jsme soupeři nabídli hodně standardních situaci, které nám dělaly problémy. Druhy poločas byl stejný, dlouhé míče na jejich vysoké útočníky a standardky.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - K. Labaj [-] , M. Čelůstka [-] , P. Turoň [-] , T. Spratek [-] , L. Paleček [-] (83. V. Szmek [-] ) , P. Placzek [-] , F. Szotkowski [-] (40. M. Hojdysz [-] ) , T. Gleta [-] (46. M. Kluz [-] ) , Ľ. Perniš [-] , L. Cienciala [-]

TJ Sokol Lískovec
R. Řeha [-] - M. Šrámek [-] (78. J. Karpíšek [-] ) , P. Soukup [-] (74. D. Fromelius [-] ) , D. Pánek [-] , D. Vojvodík [-] , S. Cabák [-] , T. Žurovec [-] (78. F. Hlavatík [-] ) , J. Ursíni [-] , M. Šostý [-] , T. Kubáň [-] , P. Vokoun [-]

ŽK: 33. P. Placzek , 51. K. Labaj , 83. M. Čelůstka - 42. S. Cabák , 78. D. Vojvodík , 82. D. Pánek , 84. M. Šostý , 89. D. Fromelius .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 76. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - PASTERČÁK Jozef, KIŠKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: výhra hostů

Máme dobrou formu, kterou doufám potvrdíme i v Nýdku a odvezeme si všechny body!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů