0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice přehrály rozjetou Bašku


Branky


24. M. Walek , 85. L. Mendrok , 90. O. Plevko
18

Lídr tabulky z Oldřichovic zajížděl na půdu rozjeté Bašky. Ta v minulém kole pořádně šokovala druhý celek tabulky na jeho hřišti, když Věřňovice přehrála ve druhém poločase a otočila duel z 2:0! Oldřichovickým se naopak jaro nedaří úplně podle představ a před soubojem s Baškou měl co napravovat. Kolo předtím oldřichovičtí padli v Lískovci trestuhodně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potvrzovali tabulkové postavení

Hned od úvodu měli hosté více ze hry. Drželi míč na svých kopačkách, hledali kvalitní a rychlá řešení a domácím tento styl prostě neseděl. První vážnou situaci si hosté připravili v 11 minutě, kdy po zbytečné ztrátě míče při rozehrávce se míč dostal za naší obranu a nejdříve u něj byl hostující útočník. Snahu o blafák domácí brankář Petr Michálek ustál a míč lapil z pod noh dorážejícího útočníka. Jen o minutu později přišlo druhé varování po rychlé akci kolem autové čáry, přízemní střelou ale hostujícíc hráč trefil boční síť. Do třetice jsme si neuhlídali rychlou kombinaci slezského týmu, krásnou střelu zastavila tyčka a před následnou dorážkou jsme stihli míč odkopnout do bezpečí. Domácím se v tu chvíli nedařilo vůbec nic. Vázla rozehrávka, nepodrželi jsme míč dál od branky a neustále hrozil tlak na Michálkovu bránu. První branka utkání padla ve 24 minutě, když po krásné dalekonosné střele hostující hráč orazítkoval nejprve tyčku a odražený míč doslova přistál na noze dobíhajícho Walka, který zachoval klid a míč poslal do prázdné branky, když se Michálek nestihl vrátit na pozici. První poločas i po obdržené střele dál plynul v podobném stylu. Baška marně hledala klíč k oldřichovické brance a hosté trpělivě Bašku nepouštěli k míči. O první pozdravy domácích hostujícícmu brankáři se až po půlhodině hry postarali Kocúr s Baranem. Obě krásné rány z 20 metrů však golmana Bašandu jen protáhly. Po 4é minutách hry se opět hosté krásnou souhrou protáhli až před Michálka, který vytáhl další bravurní zákroky k likvidaci nebezpečné situace. Do kabin Baška šla s jednobrankovým mankem.

Oldřichovičtí v závěru přidali pojistky

Vstup do druhé půle měl velice podobný ráz jako úvodní část. Hosté drželi míč a trpělivě čekali na rychlé průniky. A ty přišly a Baška si oddechla, protože střelecké pokusy prolétly těsně kolem tyče. V 57 minutě přilétla první vlaštovka Bašky. Po dlouhém nákopu se k míči prodral Horňák a překvapivou střelou jen těsně minul hostujícíc branku. O dvě minuty později hostující útočník letmým dotekem tečoval přímý kop svého spoluhráče a Baška si velice oddechla. Bašce sedla následná destiminutovka. V 71 minutě se protáhl Roman Kocúr hostující obranou, ale na místo střely zvolil kličku, kterou u hostující obrana vystihla a míč odkopla do bezpečí. Jen o minutu později se opět Kocúr  prodral k míči v 16 soupeře, jenže petelici orazítkoval strukturu míče o stehno bránícího hráče. Největší šanci na srovnání měl Roman jen o 2 minuty později, kdy jej překrásné vystrčil kapitán Matěj Křenek do sólového úniku, který zakončil přízemní střelou, kterou ale netrefil branku. Destiminutový tlak ale postupně upadal a korunu snaze o vyrovnání jsme nasadili v 85 minutě, ve chvíli, kdy jsme rozehrávali autové vhazování na naší polovině, míč předáme soupeři a ještě jej necháme proběhnout obranným valem až před Michálka, který se již mohl jen ohlédnout za míčem zapadlým do sítě. A hostům vstřelená branka prospěla. Bašce už míč nepůjčili a navíc přidali třetí branku po okulahodícím ťukesu v naší 16. První střelu na branku ještě Michálek reflexivně vyrazil, ale na následnou dorážku už neměl nárok. 0:3.

zdroj:https://fotbalbaska.cz/muzi/383-oldrichovice-basku-prehraly



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Martin Boháč: Oldřichovičtí ukázali v Bašce svou kvalitu a větší chuť zápas vyhrát. Ne, že by se Baška nesnažila, ale možná zbytečný respekt vůči soupeři ji dlouhé minuty svazoval nohy. Hosté si první tříbodový zisk zasloužili.

TJ Oldřichovice
Josef Stachurčík - vedoucí mužstva: Na jaře s neporaženou Baškou nás čekal tuhý boj, který pro nás skončil vítězstvím. Již v prvním poločase jsme mohli rozhodnout, ale nastřelili jsme 3x tyč a měli dvě tutovky, ale jen jediná dorážka Michala Walka skončila v brance. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a Baška zahrozila jen jednou a Kocúr mířil vedle. V závěru jsme dali další dvě pojistky Lukášem Mendrokem a Plevkem (první branka v kariéře za muže) a byl konec. Teď se musíme připravit na derby s Vendryní!!!



Sestavy


TJ Sokol Baška
P. Michálek [-] - L. Sloboda [-] , D. Baran [-] (66. L. Vavřík [-] ) , M. Lys [-] (66. T. Podžorný [-] ) , D. Adámek [-] - J. Křenek [-] (77. M. Dobiáš [-] ) , M. Křenek [-] , J. Michálek [-] (46. A. Klus [-] ) , T. Horňák [-] - R. Kocúr [-] , M. Šnyta [-] (66. P. Třeštík [-] )

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - L. Rakowski [-] (68. R. Janeček [-] ) , M. Samek [-] , J. Walek [-] , T. Kisza [-] - J. Kajfosz [-] (73. J. Gallitzdörfer [-] ) , J. Cienciala [-] , M. Machala [-] , M. Walek [-] (68. F. Fryda [-] ) - T. Vlachovič [-] , L. Mendrok [-] (89. O. Plevko [-] ) -

Místo: Baška. Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHMIEL Marek - SVOBODA Marian, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: remíza

Tady bych to viděl na remízové utkání. Baška má dobrou formu, táhne je trojice hráčů, ale zase Oldřichovice po našem nezdaru musí zabrat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza