J. Pilch 58.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Vendryně a Věřňovic skončil remízou


Branky


58. J. Pilch - 22. L. Koník
18

Sobotní Velikonoční odpoledne přineslo střet páté Vendryně, která na svém hřišti hostila druhé Věřňovice, které se snaží dotahovat čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Koník

Domácímu kouči se vrátil poprvé na jaře do branky Kolarczyk, naopak v poli se Vendryně potýkala s mnoha absencemi hráčů ze základní sestavy. Pro zranění vypadl střelec Lasota, stoper Lukosz nebo kapitán Jakub Pilch, z dalších důvodů chyběli Teofil nebo Hulboj.

 

Od první chvíle oba týmy věděli, že se bude jednat o náročné utkání, terén byl po aprílovém počasí opravdu těžký a oba celky se tak snažily těžit z jednoduchých akcí. Hned na začátku utkání se do šance dostal Věřňovický Kubiš, po něm domácí Klus, góly ovšem nepřišly. Poprvé se síť rozvlnila v 22. minutě, po špatném vyběhnutí domácího brankáře z větší vzdálenosti skóroval Lukáš Koník, hosté se tak dostali do vedení. Z prvního poločasu jinak měli o něco více hosté, kteří se dostávali do závarů především ze standartních situací, své šance ovšem neproměnili a vyrovnat se nepodařilo ani domácím.

 

Domácím se podařilo vyrovnat

Do druhé půle lépe vstoupili domácí, fyzicky přehráli své soupeře a dostávali se do velkých šancí, postupně je spálili Klus, Pilch Jan nebo dorostenec Kisza Filip. K jedné šanci, přesto stoprocentní tutovce, se dostali i hosté, míč ovšem letěl těsně nad břevno. Poté už se hrálo jen na jednu stranu. V 58. z tlaku Vendryně vytěžila vyrovnávací gól, po krásné individuální akci se prosadil Jan Pilch. Tlak Vendryně neustával, vytěžit další branku se domácím ovšem nepovedlo a tak se oba týmy rozešly smírně za stavu 1:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Do zápasu jsme znovu a opět šli s hodně okleštěnou sestavou, ale i přesto jsem se na zápas těšil a věřil jsem, že můžeme vyhrát. To se mi i potvrdilo a to především v druhém poločase, kdy jsme na těžkém terénu podali skvělý výkon a tlačili se do jedné šance za druhou, jediné co tomu chybělo, bylo to nejdůležitější a to zlomit utkání na svou stranu. I tak jsem byl spokojený a musím tým pochválit.




Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Neuman [-] (46. F. Kisza [-] ) , R. Sikora [-] , J. Pilch [-] (82. A. Safak [-] ) , J. Szarzec [-] - J. Wawreczka [-] , Z. Walek [-] (68. R. Pliska [-] ) , M. Safak [-] - J. Jochymek [-] , B. Klus [-] , D. Szymczyk [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
S. Halfar [-] - J. Ganobčík [-] , M. Koschny [-] , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] - J. Wojtas [-] , L. Koník [-] (83. A. Makovec [-] ) , J. Vlček [-] (68. F. Hruška [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Pavlík [-] (14. J. Swaczyna [-] ) - J. Kubiš [-] -

ŽK: 34. R. Sikora - 4. J. Wojtas , 80. J. Swaczyna .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 132. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - CHÝLEK Martin, KOTAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: výhra hostů

Věřňovice stále věří v šanci na postup, takže musí zvítězit a já jim taky věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů