Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovicím v duelu se Sedlištěm nepomohl ani hrající trenér


Branky


18

Poslední celek tabulky Dětmarovice přivítal na své půdě jednoho z adeptů na umístění mezi nejlepší trojicí soutěžního pelotonu, a to Sedliště. Domácí stále nahánějí promarněný podzim, kdy získali pouhé 4 body a k jejich smůle se nejbližším tabulkovým soupeřům v poslední době začalo nadmíru dařit, a když k tomu přičteme dnešního protivníka z čela tabulky, tak domácí nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do kabin spokojenější

Domácí celek se musel před duelem vypořádat s několika absencemi, z nichž nejvýraznější byla ta Římánka, který citelně chyběl ve středu pole. Nutné změny si vyžádaly své a do pole od úvodních minut musel i 51letý trenér Martin Prokop. Za Sedliště pro změnu stál v bráně nestárnoucí 49letý Daniel Majer.

 

Do zápasu lépe vstoupili domácí, když již v 1. minutě vystřelil na branku po přihrávce Beilnera Zahatlan. O 3 minuty později zatáhl po straně hřiště míč hostující Merta, ale jeho střelu domácí brankář chytl. Po 10 minutách hry přihrával před bránu Vlček, snažil se najít svého spoluhráče Mojžíška, ale u míče byli dříve domácí obránci. Ve 14. minutě po faulu na Vlčka, byl žlutou kartou oceněn domácí kapitán Gill, míč do pokutového území poslal Sekanina, ale brankář domácích i tento pokus vychytal. Další šanci si vytvořili opět hosté, kdy Vlček potáhl míč, přihrál před bránu na Mojžíška, ale ani tentokrát se z gólu neradoval, po teči domácích skončil míč v zámezí. A tak se prvního gólu hosté dočkali až po více než 20 minutách utkání, kdy Mokroš přesnou přihrávkou našel před bránou Vlčka. Do další slibné akce se dostal opět Vlček v 25. minutě, který zamířil k tyči, ale trefil pouze domácího brankáře. Druhý gól v utkání tak hosté přidali až ve 40. minutě, na 0:2 skóre upravil Merta. Domácí se do větší šance dostali v závěru prvního poločasu, a to v podání Klečky, ale hostující brankář Majer změnu skóre nedovolil.

 

Domácí stahovali, ale pozdě

Začátek druhého poločasu vyzněl lépe pro domácí. Hned po změně stran přihrával Klečka na Zahatlana, ten ale mířil těsně vedle. Podobně skončila také střela Klečky o 5 minut později. Celkově se druhý poločas nesl v aktivnějším tempu z obou stran. Domácím se podařilo snížit zásluhou Ristovského v 53. minutě. Domácí hráči ve snaze za srovnáním skóre se dostali do několika slibných příležitostí, ale žádná neskončila v síti. V závěrečných 10 minutách se také o zvýšení skóre pokoušeli hosté, nejprve vysoko nad bránu střílel Papřok. Stejný hráč po přihrávce Sekaniny neusměrnil správně míč hlavou, pokus skončil vedle brány. Podobně pak mířil také v 84. minutě. Zvýšit se tak hostům podařilo až po rohu Sekaniny v 87. minutě, kdy se trefil ve skrumáži Mokroš. Domácím se už podařilo pouze v nastaveném čase snížit Mlezivou na konečných 2:3. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Tomáš Majer: Zápas s posledním celkem je vždy nevyzpytatelný. Svádí to k podcenění, proto jsme rádi, že jsme se i přes špatný druhý poločas protrápili ke třem bodům, k čemuž nám pomohla hlavně vychýlená muška domácích.

FK Sedliště
Vítek Branny - sekretář: Bohužel už druhý zápas po sobě jsme museli obejít bez některých hráčů základní sestavě, dneska konkrétně čtyři. Během hry to šlo vidět a neměli jsme tolik nebezpečných šancí v první poločase. V druhém poločase jsme to zjednodušili a hráli na dlouhé míče za obranu. Zápas jsme mohli klidně vyhrát, kdybychom dvě tutovky proměnili. V Hnojníku už musíme nutně vyhrát.



Sestavy


SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - D. Gill [-] , M. Ristovský [-] (67. S. Kasander [-] ) , V. Klečka [-] , T. Mleziva [-] - M. Berešík [-] , P. Beilner [-] , M. Skácelík [-] , P. Zahatlan [-] , P. Gír [-] - M. Prokop [-] -

FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Merta [-] , Z. Piekarczyk [-] (51. K. Šebesta [-] ) , P. Mojžíšek [-] (79. D. Kaloč [-] ) , R. Vlček [-] (79. R. Papřok [-] ) - T. Sekanina [-] , K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] - T. Hammer [-] (70. T. Kusak [-] ) -

ŽK: 6. M. Prokop , 14. D. Gill , 55. P. Gír , 68. P. Zahatlan , 94. P. Beilner - 72. T. Sekanina , 74. D. Majer , 78. P. Mojžíšek .
Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - KRAMNÝ Rostislav, MALIK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: výhra hostů

Zajímavé utkání, ale přece jen více věřím, že Sedliště zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů