Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald porazil Horní Žukov a poskočil na třetí pozici


18

Fotbalisté Horního Žukova hostili na svém hřišti TJ Petřvald a hodlali potvrdit venkovní tři body z půdy Hnojníku. Hosté měli rovněž o motivaci postaráno, v případě vítězství se při souhře ostatních výsledků mohli posunout na "medailové" pozice. Na hřišti Horního Žukova navíc padá spoustu branek, a tak i 44 sledujících diváků mohlo očekávat gólové hody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úder Podhorného a celkem čtyři branky do pauzy

Hornímu Žukovu tentokrát nevyšel úvod utkání, jako v minulém kole, kdy si na hřišti Hnojníku vypracovali během úvodní pětiminutovky hned tři rohové kopy a sami už po třech minutách hry kapitulovali. Petřvaldské poslal už ve 3.minutě do vedení mladý záložník Podhorný. Úvod utkání probíhal jasně v režii nažhavených hostí, kteří diktovali tempo hry a odměnou jim byla branka na 2:0, kterou zařídil Bílý. 

V následujících minutách mohlo být o osudu utkání definitivně rozhodnuto, ale Gorovič ani Sobek při samostatných únicích neuspěli. Sobek napálil brankáře Kubalíka a Gorovič pro změnu mířil do tyče. Trojici "paličů" tutovek poté doplnil i Sztymon, který dokázal ze dvou metrů přestřelit bránu. Tedy, kdyby na tabuli svítilo skóre 0:5, nikdo by se nedivil. 

K debaklu, ovšem nedošlo a osvědčilo se opět v praxi fotbalové přísloví nedáš - dostaneš a domácí se z ojedinělé akce nadechli. Trestný kop kapitána Pokorného zaplaval a skončil za zády brankáře Janči - 1:2. Domácí se ještě do poločasu dostali petřvaldským pod kůži, a to když po akci a špatném vyběhnutí brankáře Janči srovnal poločasový výsledek kanonýr Křupala a určil poločasové skóre na 2:2.

Podhorný rozdílovým mužem, vsítil hattrick

Kouč Petřvaldu Radomír Dian udělal v poločase určité změny a na hřiště se dostal Goldbricht se Sklepkem na úkor opor Goroviče a Budiny. Sklepek se za důvěru odvděčil v 62.minutě, kdy rozjásal hostující fanoušky a vrátil Petřvaldu vedení. O 12 minut později se ke slovu přihlásil opět Podhorný a svou druhou brankou v utkání definitivně zničil naděje domácích na bodový zisk. O osm minut později se přihlásil o nominaci do sestavy kola, a to když skóroval potřetí a vsítil tak hattrick. V samotném závěru duelu za stavu 2:5 pro hosty došlo ještě ke zbytečné druhé žluté kartě pro petřvaldského stopera Marka a ten, tak bude svému celku v dalším duelu proti petrovickému Interu chybět.



Ohlasy k zápasu



TJ Petřvald
Jakub Karkoška: V zápase jsme byli lepší po celou dobu, akorát jsme ho nedokázali vyhrát s klidem a rozvahou a díky zahozeným šancím z prvního poločasu a zbytečným chybám vzadu jsme soupeře stále drželi v zápase, zbytečné vyloučení Marka to jen dokazuje. Body sice jsou, ale zbytečně utrápené.



Sestavy


Slovan Horní Žukov
D. Kubalík [-] - A. Kawulok [-] , O. Saleh [-] , O. Sojka [-] , D. Podaný [-] - J. Hlávka [-] (10. L. Kondziolka [-] ) , J. Bolec [-] , D. Podaný [-] , J. Pokorný [-] , R. Rada [-] - M. Křupala [-] -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - M. Sobek [-] , D. Knor [-] , T. Budina [-] (46. J. Sklepek [-] ) , M. Gorovič [-] (46. J. Goldbricht [-] ) - P. Bílý [-] , J. Sztymon [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-] - D. Podhorný [-] (91. A. Durczok [-] ) , J. Večeřa [-] -

ŽK: 78. D. Podaný - 10. M. Sobek , 28. F. Marek , 76. J. Janča , 78. D. Knor . ČK: 84. F. Marek .
Místo: Horní Žukov. Počet diváků: 44. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - SEIDLER David, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Radomír Myška
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza