Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník padl s Horním Žukovem


Branky


16

Podzimní vzájemný duel mezi oběma celky skončil v Žukově divokou přestřelkou, která vyzněla nakonec lépe pro hráče Hnojníku, kteří brankou v poslední minutě nastavení urvali ve svůj prospěch vítězství 4:5. Jarní odveta se nesla v podobném duchu, ačkoli branek bylo o trochu méně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nestíhali

V týdnu před utkáním došlo v domácím kádru ke změnám, tým opustil Pieszka, a získali zpět z Horní Suché Zábelku, který byl připraven pouze na lavičce. Zraněného Lachowicze nahradil na hrotu Rusz a do obrany nastoupil nejlépe trénující hráč v přípravě Hradil. Hosté, kteří odehráli v zimní přípravě pouze utkání s Tošanovicemi začali skvěle, a už v páté minutě vedli na rohy 3:0 a na šance 2:0, naštěstí pro domácí stál v bráně vynikající Martin Klus. To, že fotbal nemá logiku se potvrdilo ve 14.minutě, kdy se šťastně, ale úžasně trefil ze třiceti metrů Příborský 1:0. Ani to však tým trenéra Blahuty neuklidnilo a Žukov byl dál lepším týmem. A hosté, to po hrubých chybách (Glac, Brzuchanski) brankami Pokorného a Křupaly, zaslouženě otočili poločasový stav na 1:2!

 

Zlepšený projev domácích byl zchlazen gólem v poslední minutě

V kabině probíhalo mytí hlav a už po pěti minutách druhé půle kapitán Bauman po chybě golmana Kubalíka srovnal na 2:2. Zdálo se, že je jen otázkou času, kdy Hnojník otočí zápas na svou stranu, jenže v 58.minutě trefuje Rusz břevno a v 67.minutě znova Rusz neproměňuje stoprocentní šanci.

Tlak i příchodem Zábelky sílí, ale vítěznou branku se nepodařilo Hnojníku vstřelit. Tu dává za Žukov v devadesáté minutě Bolec 2:3. V nastaveném čase se vydal do pokutového území i brankář Klus, ale už to nebylo nic platné a tak v zápase dvou rozdílných poločasů vítězí hosté 2:3!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Takhle jsem si úvod jara nepředstavoval, zadělali jsme si už teď na těžké jaro. Asi nám ublížil výborný výkon v generálce ve Staříči (výhra 8:2), mysleli jsme si asi, že to půjde samo. Bohužel nepůjde, byl to nejhorší výkon v této sezóně, sice jsme při troše štěstí mohli i vyhrát, ale to štěstíčko jsme si s tímto soupeřem asi vybrali na podzim, když jsme vítěznou branku vstřelili v 95 minutě. Teď nás čeká venku Inter Petrovice, budeme chtít odčinit tuto porážku, ale to jsme chtěli i dnes po Vendryni!

Slovan Horní Žukov
Jakub Bolec - hráč: Do Hnojníku jsme přijeli s jasným cílem a to bylo získat tři body. Do utkání jsme vstoupili aktivně ale bohužel jsme dostali gól jako první. Naštěstí naše aktivita neopadla a do poločasu se nám po zásluze podařilo stav zápasu otočit. Druhý poločas už z naší strany tak aktivní nebyl a po zásluze Hnojník vyrovnal. Poté byla hra dle mého názoru vyrovnaná. Nakonec stálo štěstí na naší straně a v poslední minutě jsme vstřelili vytěžený gól. Teď nás čeká na domácím hřišti Petřvald a do zápasu půjdeme určitě s tím potvrdit výhru z Hnojníku a získat tři body.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Rusnok [-] , J. Glac [-] , P. Příborský [-] , J. Hradil [-] - D. Bolek [-] , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , M. Bauman [-] - J. Probosz [-] (15. J. Moškoř [-] ) , L. Brzuchanski [-] -

Slovan Horní Žukov
D. Kubalík [-] - A. Kawulok [-] , O. Saleh [-] , J. Jelínek [-] , O. Sojka [-] - D. Podaný [-] (90. J. Andres [-] ) , J. Pokorný [-] , D. Podaný [-] - J. Hlávka [-] (69. L. Kondziolka [-] ) , J. Bolec [-] , M. Křupala [-] (72. R. Vašek [-] ) -

ŽK: 13. J. Hradil - 28. J. Pokorný , 55. A. Kawulok .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - PASTERČÁK Jozef, ČIPEL Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým Hnojníku doma zvítězí 4:0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích