3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně v Petřvaldu výsledkově pohořela


Branky


11. J. Večeřa , 76. M. Gorovič (p.) , 81. J. Večeřa - 3. A. Lasota
16

Domácí Petřvald hostil na svém hřišti sousedy v tabulce, a to tým z Vendryně. Oba celky před zápasem dělily 3 body. Domácí se mohli dotáhnout, hosté naopak odskočit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nenašel, nevyužité penalty na obou stranách

Lepší vstup do utkání měli Vendryňští, kteří se hned ve třetí minutě ujali vedení. K míči se ve vápně dostal Adam Lasota, který se nemýlil a skóroval i ve svém druhém zápase za Vendryni.

Skóre na ukazateli se ovšem brzy měnilo podruhé, Večeřa vyrovnal střelou z kraje vápna na 1:1. Šlo o jeho první branku v dresu Petřvaldu. Zápas se poté přeléval ze strany na stranu, chvíli měli více ze hry domácí, chvíli zase hosté. Důkazem toho byl náznak šance Goroviče na druhé straně Sikory. Oběma ovšem selhala mířidla. Důležitý moment nastal ve 22. minutě, když došlo k nedovolenému zákroku ve vápně hostujícího celku, domácí Budina však svou šanci na otočení zápasu nevyužil, vychytal ho brankář Vendryně Chlebek. Pár minut na to dostali výhodu pokutového kopu i svěřenci trenéra Martynka, ale byli taktéž neúspěšní, svou druhou branku nepřidal Lasota, který z puntíku mířil jen na tyč.

Aktivní Lasota se zanedlouho dostal i do další šance, Janču v bráně Petřvaldu ovšem nepřekonal. Dalším neúspěšným střelcem byl Gorovič, který minul bránu a ani z následné série rohů se Petřvaldu nepodařilo skórovat, do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Třetí penalta v pořadí už byla proměněna a nastartovala domácí

Do druhého poločasu znovu a opět vstoupila lépe Vendryně, aktivním výkonem přehrávala obranu domácích a postupně se do šance dostali Lasota, Klus a Sikora, ani jeden z nich ovšem nebyl úspěšný. Krátce po rohovém kopu trefili vendryňšt dokonce tyč.

Poté se o slovo přihlásili domácí, kteří přitopili pod kotlem a na Vendryňskou bránu se začal řítit jeden útok za druhým. Tlak Petřvaldu vyústil v další, v zápase již třetí penaltu, kterou zavinil brankář Vendryně Chlebek a uviděl za ní žlutou kartu. Penaltu už bezpečně proměnil Gorovič Michal.

O pět minut později přišlo rozhodnutí, svou druhou branku přidal Večeřa z přímého kopu a zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto. Ke konci Vendryňští nevyužili brejk 4 na 3 a skóre zůstalo nezměněné, a tak se Petřvald dotáhl a společně s Vendryní se drží na 24 bodech.

 

 

Videozáznam celého utkání:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Filip Marek - stoper: Určitě jsme nečekali lehký zápas ale právě naopak, protože Vendryně je kvalitní celek. Do zápasu jsme vkročili poměrně ustrašeně, i když v kabině jsme si řekli jasné instrukce. První gól přišel opět z naší strany brzy, ale naštěstí jsme se rychle otřepali a začali hrát naší hru. Když hosté nedali penaltu, tak jsme se do toho opřeli, a už čekali jenom na proměně šance, které nakonec zaslouženě přišly. Těžký soupeř, dobrý zapas.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Zápas v Petřvaldu se nám úplně nepovedl, měli jsme tam dvě super pasáže a to oba začátky poločasů, dostali jsme se do hodně šancí, které mohly udělat zápas úplně jiným, bohužel se nám nepodařilo je proměnit. Vlastními chybami jsme pak soupeři darovali penalty a góly. Každopádně Petřvald odehrál hodně dobrý zápas, jejich rychlost v přechodové fázi je výborná.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - M. Sobek [-] , D. Knor [-] , T. Budina [-] (56. D. Podhorný [-] ) , M. Gorovič [-] - P. Bílý [-] , J. Sztymon [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-] , J. Večeřa [-] - V. Stavař [-] -

TJ Vendryně
O. Chlebek [-] - A. Lasota [-] , M. Teofil [-] (61. J. Pilch [-] ) , J. Szarzec [-] , R. Sikora [-] - M. Hulboj [-] (76. D. Neuman [-] ) , J. Wawreczka [-] (83. D. Sikora [-] ) , F. Lukosz [-] (46. M. Safak [-] ) , J. Jochymek [-] (83. Z. Walek [-] ) - B. Klus [-] , D. Szymczyk [-] -

ŽK: 79. M. Sobek - 22. F. Lukosz , 71. A. Lasota , 76. O. Chlebek , 78. J. Pilch , 86. J. Szarzec .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 126. Rozhodčí: LOJEK Jakub - BEDNÁŘ Marcel, KOSTKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit nepovedený zápas v Bašce a na Domácím hřišti zvítězí 3:1.Za domácí se dvakrát trefí Michal Gorovič a jednou Martin Sobek..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů