Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:30

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice, paté místo či zmar


5

Hráči A týmu Slavoje se po vysokém vítězství 7:1 nad Bohuslavicemi utkali v posledním kole s dalším sestupujícím týmem, Svinovem, kterému nastříleli ještě o branku více a sezónu zakončili pohodovým vítězstvím 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly, jednoznačný průběh

Od začátku zápasu byl Slavoj aktivnější na míči a soupeře prakticky do ničeho nepouštěl. Na hráčích Svinova bylo vidět, že už jsou jistým sestupujícím týmem a sezónu tak dohrávali prakticky z povinnosti. První poločas proměnil ve svou show útočník Jiří Vašátko, který hattrickem poslal Slavoj do poločasového vedení 3:0. Po pauze pak přidal i čtvrtou branku a ještě mu v zápase rozhodčí dva góly neuznali pro ofsajd.

Osm a dost

Další branky po přestávce přidali Chautur, dvakrát Vantuch a Míček a v 79. minutě si čestný úspěch připsali i domácí hráči. Zápas tak skončil jednoznačným výsledkem 8:1. Svinov sestupuje do městského přeboru a Slavoj skončil na pátém místě, o bod za béčkem Hlubiny, které v posledním kole porazilo vedoucí Píšť.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Rychvald
Trenér Prokop Vantuch: Na zápase tentokrát ani není moc co hodnotit. Svinov do zápasu vstupoval jako jistý sestupující, my už jsme si taky prakticky šli jen užít poslední zápas a podle toho to na hřišti vypadalo. Rozdíl byl jednoznačný a kdybychom proměnili i další šance, mohl být výsledek mnohem vyšší. Jelikož jsem před zápasem prakticky přišel o hlas, řekl jsem klukům pár pokynů v šatně, ale na hřišti už si to uhráli sami. Ten rozdíl byl dneska opravdu znatelný. Pro některé z kluků to byl poslední zápas za Slavoj, tak je fajn, že své působení zakončili pohodovou výhrou. Jen škoda, že už Píšť závěr soutěže vypustila – mohli jsme ještě přeskočit v tabulce Hlubinu a skončit čtvrtí. Ale to už by byla jen kosmetická úprava, na kterou by za chvíli stejně každý zapomněl. Jsem celkově rád, jak kluci dokončili sezónu – z posledních sedmi zápasů jsme jen jednou prohráli a je jen škoda neúspěšné série ze začátku jara, kdy nám definitivně uteklo čelo tabulky.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
R. Zmija [-] - J. Lichovník [-] , Š. Sedlačík [-] , O. Bobčiak [-] (28. T. Vykoukal [-] ) , M. Stralczynski [-] , F. Schmidt [-] (70. L. Fajfr [-] ) , J. Kopčák [-] (46. R. Kuča [-] ) , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] , P. Olšar [-] (58. R. Holberg [-] ) , T. Glabazňa [-] (70. J. Ďurčo [-] )

TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , M. Kvasňák [-] , J. Kuznik [-] , J. Vašátko [-] (64. P. Vantuch [-] ) , J. Kaša [-] (51. M. Míček [-] ) , D. Chautur [-] , M. Dobeš [-] , D. Brevčinský [-] , D. Uher [-] (70. J. Pešl [-] )

ŽK: 28. J. Lichovník - 43. D. Chautur .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - CIESLA David, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů