0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/VIDEO/ROZHOVOR: Titul Píště, skvělý výkon mladíků Vítkovic, červená karta


Branky


6

Už před utkáním mohli fanoušci i hráči pomalu slavit, jelikož Záblatí ve svém zápase proti Velké Polomi zaváhalo a prohrálo, tudíž ztratilo úplně šanci Píšť dohnat. Vítkovice stále touží po čtvrté pozici, dravé mládí jim k tomu velmi pomáhá, jen škoda že se začleňováním mladých hráčů přišel až trenér Vítězslav Mooc, kdoví kde by Vítkovice byly, kdyby tato taktika a důvěra přišla již dříve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích, gól hostů

V prvních patnácti minutách Píšť rozhodně nehrál jakoby měl jasný titul, naopak tlačil, byl nebezpečný a nebýt dobrých zákroků brankáře Hybše, tak by domácí šli do vedení. V 11. minutě přišlo první střídání na straně hostů, kdy se zranil Maxim Kapler a nahradil ho Alex Pavlišinec. O tři minuty později zaváhal brankář Hypš, soupeř odkrytou bránu netrefil. Jen o minutu později se Vítkovice dostaly do přečíslení, ale střela jednoho z hráčů skončila jen vedle brány. Ve 27. minutě vyslal krásnou dalekonosnou ránu hostující Surovec, bohužel pro hosty skončila pouze na spojnici. Hosté se poté dostávali dál a dál do hry, z čeho přicházely další šance. Hrozili i domácí po 30 minutě předvedl krásnou technickou práci s míčem Robin Štefek, jeho spoluhráči ale s příležitostí nedokázali dobře naložit. Ve 34. minutě se už hosté mohli radovat po přihrávce Pilcha se prosadil kapitán Lukáš Tydlačka. Do konce poločasu se zápas odehrával na obou polovinách, ale další gól jsme už neviděli, do šaten se šlo za stavu 0:1.

 

 

 

 

Červená karta, druhý gól

Ve druhé půli tlačili více hosté a celkově se snažili přidat další gól. Obrana domácích byla stabilní, do druhé půle přišel brankář Chvěja, který vystřídal brankáře Lišku, který odehrál svůj poslední poločas i zápas a rozloučil se tím s kariérou. V druhém poločase začal být zápas rozkouskovaný a k vidění bylo hodně tvrdých zákroků, za které dostávaly žluté karty hlavně hráči Vítkovic. V 57. minutě po tvrdém zákroku domácího Mace byla k vidění také červená karta a Píšť musel dohrávat zápas o deseti hráčích. To ale domácím nijak extra nevadilo, chvíli to vypadalo, jakoby jim ani hráč nescházel a tlačili se za vyrovnáním. Z jejich snahy se tvořily standartní situace a příležitosti, gól ale nepřinesly. Blížil se závěr zápasu, když se u míče objevil čerstvý Koulizakos a ten perfektně předložil míč kapitánovi Tydlačkovi a ten z první nádherně míč usměrnil do brány. Zápas sice pro domácí skončil prohrou 0:2, to je ale tolik mrzet nemuselo, hned po utkání totiž nastaly oslavy titulu a postupu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] (49. L. Chvěja [-] ) - M. Šec [-] (71. F. Grabica [-] ) , M. Pawlenka [-] (49. T. Kudlík [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Foitzik [-] , P. Moric [-] (49. L. Svoboda [-] ) , R. Štefek [-] , O. Vlha [-] (71. T. Obrusník [-] ) , K. Hudeczek [-] , J. Mac [-] , M. Habura [-]

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - M. Kapler [-] (10. A. Pavlišinec [-] ) , M. Matejov [-] , T. Pastrňák [-] , R. Vítek [-] (74. K. Tarasenko [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] (82. G. Koulizakos [-] ) , D. Pilch [-] , D. Vadnov [-] , D. Surovec [-] , O. Tarasenko [-]

ŽK: 70. K. Hudeczek - 65. J. Holcman , 67. T. Pastrňák , 73. D. Pilch , 85. O. Tarasenko . ČK: 57. J. Mac .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - POLOK Viktor, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Rostislava Švec
Tip experta: výhra domácích

Pist v tomto utkání potvrdí postup. Nebude to mít ovšem s mladým vitkovickym týmem jednoduché.

Tip: výhra domácích