P. Petr 17. (p.)
R. Ničman 86.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztráta ke konci


Branky


17. P. Petr (p.) , 86. R. Ničman - 29. M. Dobeš , 37. D. Brevčinský
5

V utkání 25. kola přivítaly Šilheřovice doma Rychvald. Slavoj se po vítězství nad Hrabovou vydal do Hlubiny, kde bohužel na body nedosáhl, proti Šilheřovicím chtěl bodovat a nejlépe vyhrát. Šilheřovice nevyhrály od Listopadu, což by rády proti Rychvaldu změnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

V teplém nedělním počasí se muži Slavoje představili na půdě Šilheřovic a přestože větší motivaci zvítězit museli mít vzhledem ke svému postavení v tabulce domácí, na míči od úvodních minut dominovali naši fotbalisté, kteří se postupným útokem tlačili dopředu. Jenže udeřit mohlo na druhé straně – domácí se zničehonic dostali do dvou gólových příležitostí, které však obrana Slavoje s brankářem Vojtěchem Kunzem nakonec dokázali vyřešit. V 17. minutě ale přesto nakonec Slavoj inkasoval, když se z přísně nařízené penalty prosadil domácí Patrik Petr. Jenže hráči Slavoje se nenechali nepříznivým vývojem skóre zaskočit a ještě do poločasu dokázali výsledek otočit. Ve 29. minutě se po krásné kombinaci středem hřiště prosadil sám před brankářem Marek Dobeš a o osm minut později předvedl další ze svých dalekonosných raket Dominik Brevčinský. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2 a v domácí šatně bylo pořádně hlučno.

Neproměněné šance a gól v závěru

Po změně stran se domácí posílení poločasovým fénem snažili tlačit více dopředu, ale dlouho jejich snahy přicházely vniveč. Světlou výjimkou byla nastřelená tyč zhruba 15 minut před koncem. Zato na druhé straně se skóre mohlo (a hlavně mělo!) měnit nejméně dvakrát. Ve dvou případech totiž postupovali hráči Slavoje sami na domácího brankáře, ale ani Marek Dychus, ani o něco později Jiří Vašátko neuspěli. A tak bohužel přišel trest na druhé straně. Domácím se podařilo zužitkovat jednu z přihrávek za obranu Slavoje a René Ničman čtyři minuty před koncem srovnal skóre na 2:2, které vydrželo až do závěrečného hvizdu.

 

Zdroj: Slavoj Rychvald



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Rychvald
Trenér Prokop Vantuch: Věděli jsme, že nás proti soupeři, který potřebuje každý bod, nečeká nic jednoduchého. Na druhou stranu jsme neměli co ztratit a kluci nastupovali do zápasu uvolněně a s čistou hlavou. A přestože jsme z přísné penalty prohrávali, dokázali jsme relativně rychle skóre otočit a zápas ovládat. Líbilo se mi, že jsme se neuchylovali k nákopům a snažili se hrát po zemi. Hlavně v prvním poločase jsme tím dokázali ovládat a uklidňovat hru. Škoda, že jsme od toho s blížícím se závěrem zápasu trochu ustoupili a možná tím trochu usnadnili domácím cestu za vyrovnáním. Remíza mě mrzí, měli jsme jednoznačně vyhrát. A to navzdory tomu, že jsme přijeli ve dvanácti lidech a celý zápas odehrál 16letý mladší dorostenec Ivan Sukhoivan, pro kterého to byl úplně první zápas za muže. Zaslouží určitě pochvalu. Avizoval jsem dopředu, že budu chtít v posledních třech zápasech vyzkoušet pár dorostenců, zvlášť když někteří mají jít v létě do mužů. Tentokrát měl volno jen Ivan, tak uvidíme, jak to bude v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
V. Drobec [-] - V. Hlaušek [-] (46. D. Volný [-] ) , O. Sládek [-] , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , A. Hanus [-] (65. F. Václavík [-] ) , P. Redzina [-] , P. Petr [-] , A. D' [-] , D. Novák [-]

TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - I. Sukhoivan [-] , T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , M. Kvasňák [-] (75. P. Vantuch [-] ) , J. Kuznik [-] , J. Vašátko [-] , D. Chautur [-] , M. Dobeš [-] , D. Brevčinský [-] , D. Uher [-]

Počet diváků: 124. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HERDA Tomáš, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: výhra domácích

Rychvaldu se na jaře nedaří, jak na podzim. Šilheřovice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích