Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Třebovic


Branky


5

Hostující Jih přijel na utkání s Třebovicemi pouze s 11ti hráči, což ve výsledku bylo znát.

Domácí v utkání předvedli velmi zkuišený výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii domácích

V prvním poločase se vstup povedl lépe domácím, kteří do utkání vstoupili ve velmi dobrém tempu a na první gól se dlouho nečekalo. Za domácí se v 2. minutě z centru, který zapadl za hostujícího brankáře prosadil Švec. Hosté se do zápasu nemohli vůbec dostat, domácí skvěle bránili a nepouštěli Jih do žádných příležitostí. Třebovice z dobré obrany těžily i v útoku, v 19. minutě se prosadil Zápotočný po dlouhém nákopu od Galvase. O chvíli později po přihrávce za obranu skóroval Schwarz a bylo to už 3:0. Do konce poločasu se hostům povedlo jen snížit po dlouhém autu skončila tečovaná střela Němce v bráně. Do šaten se odcházelo tedy za stavu 3:1 pro domácí.

Kontrola skóre

Ve druhém poločase se domácí do ničeho nehnali, dvougólový náskok jim stačil a soustředili se hlavně na obranu. Hosté se do zápasu nijak vrátit nedokázali, bylo znát, že malý počet hráčů má vliv na kondici týmu. Třebovice mohli dát klidně další dva góly, z protiútoku dva na jednoho se domácím bohužel nepovedla finální fáze. Hosté v závěru sice hrozili, žádná šance ale gólem neskončila a utkání skončilo tedy 3:1 pro domácí Třebovice.



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rosťa Švec hrající trenér: Dnes jsme si pomohli rychlými góly. Hosté přijeli v okleštěné sestavě a tímto nám cestu k vítězství velmi usnadnili.

FC Ostrava-Jih
Miroslav Černík trenér: Je nutné přiznat, že soupeř vyhrál zaslouženě. Snad se příští utkání povede.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - V. Kožušník [-] (57. M. Stárek [-] ) , P. Hruzík [-] , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , L. Zápotočný [-] (46. T. Pašnik [-] ) , M. Schvarz [-] , F. Šebák [-] , R. Švec [-] (64. Z. Červenka [-] ) , F. Balda [-] , J. Foltýn [-]

FC Ostrava-Jih
L. Piter [-] - J. Podžorski [-] , J. Němec [-] , M. Janošec [-] , M. Král [-] , M. Gaži [-] , R. Stojan [-] , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] , D. Coufal [-] , L. Machala [-]

ŽK: 77. M. Stárek - 21. J. Němec , 75. D. Coufal .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: RITTER Jakub - HOŠEK Jiří, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: remíza

V tomto zápase prakticky už o nic nejde, oba týmy jsou ve středu tabulky, tady to vidím na remízu.

Tip: výhra hostů