Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 11:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohoda Jihu přinesla ovoce.


Branky


6

V 23. kole se střetli Bohuslavice s Ostravou Jih. Hosté přijeli velmi odhodlaní, což šlo od začátku utkání vidět a mělo to na hru výrazný vliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hostující Jih.

V prvním poločase byli jasně lepší hosté, kteří si vytvořili hodně příležitostí ke skórování. První gól padl z pěkné akce v 28 minutě, kdy se prosadil Lukáš Knopp. Druhý gól padl taky z pěkné akce, kdy se prosadil Chalupecký a hostující Jih vedl o dva góly. Domácí se už prakticky k ničemu nedostali, takže do konce poločasu se skóre nezměnilo.

 

3 góly v druhém poločase.

Ve druhé půli sice Bohuslavice zabraly a měly i pár šancí, ale tím kdo skóroval byli hosté a to z kopačky Janošce v 69 minutě. Po nedorozumění se prosadili i domácí, na 1:3 upravil Kozel. Brankář hostů poté předváděl dobré zákroky a držel svůj tým na třech bodech. Na druhé straně bohužel brankář v 90 minutě udělal velkou minelu a Janošec toho využil a upravil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Komentátor klubu František Fiurášek: Za mě jsme si prohru 1:4 nezasloužili a dle mého první gól rozhodčí uznat neměl.

FC Ostrava-Jih
Trenér Miroslav Černík: Utkání jsme zaslouženě vyhráli a doufám, že si pohodu přeneseme i do dalších utkání.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Nguyen [-] - M. Šramel [-] , V. Mička [-] (70. O. Mika [-] ) , T. Koska [-] , D. Kotzur [-] (78. M. Faika [-] ) , J. Kozel [-] , T. Tilleczek [-] (87. A. Ohřál [-] ) , J. Burda [-] (70. P. Cigán [-] ) , J. Kanovský [-] (46. P. Štefek [-] ) , I. Dominik [-] , M. Benek [-]

FC Ostrava-Jih
L. Piter [-] - J. Podžorski [-] , J. Chalupecký [-] (60. M. Janošec [-] ) , A. Fiala [-] , M. Belina [-] (67. D. Coufal [-] ) , L. Knopp [-] , R. Stojan [-] , F. Matiášek [-] , P. Fiala [-] , M. Leščák [-] , L. Machala [-]

ŽK: 59. M. Benek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HERDA Tomáš - KUBÁČEK Vojtěch, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: výhra domácích

3:0. Bohuslavice jsou doma velmi silné, padly tam jen s vedoucí piští, a to až vítězným gólem hostujícího Hudeczka z v 88 minuty. Hostům a víc už o mnoho nejde, kdežto Vlašáci pořad bojují o záchranu a hrají v každém zápase o všechno.

Tip: výhra hostů