Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Polomi


Branky


41. J. Rychlý , 55. V. Chromečka , 60. J. Němec - 1. J. Hommes , 15. D. Sztasak , 17. D. Sztasak , 22. M. Tóth , 33. M. Tóth (p.)
7

Hlubina hraje na předních příčkách a dalo se čekat, že to v Polomi bude zajímavá podívaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný první poločas pro hosty.

Od prvního poločasu byli hladovější mužstvem na hřišti hosté, což potvrdila taky velmi rychlá branka hned v 1 minutě zápasu, kdy skóre otevřel Jiří Hommes. Hosté velmi dobře plnili pokyny, které si řekli před zápasem a ve finální třetině hřiště jim to doopravdy lepilo. Druhou a třetí branku se hostům podařilo vstřelit v rozpětí 2 minut, kdy v 15 minutě a v 17 udeřil dvakrát Sztasak. Hosté velmi těžili, z protiútoku nebo z chyb soupeře, kdy po půl hodině hry už to bylo 0:5. Domácí na velmi špatný poločas dokázali odpovědět až v 41 minutě, kdy upravil skóre před poločasem Rychlý. Poločas pro domácí tedy skončil velmi nepříznivým skóre 1:5.

Dotahování domácích.

Domácí chtěli se zápasem ještě něco udělat, přestože náskok hostů byl opravdu velký. Polom si vytvářela šance a z jedné nečekané, kdy Chromečka centroval a míč nějakou náhodou skončil v síti. V 60 minutě se hostům ještě podařilo snížit na rozdíl dvou gólů, kdy zakončoval Němec, bohužel pro domácí to byl ale poslední gól v zápase, přestože Chromečka měl ještě v závěru utkání šanci, když loboval hostujícího brankáře chudého, jeho pokus pro neštěstí Polomi skončil pouze na tyči. Hlubina si poté už zápas pohlídala a nakonec vyhrála 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Polom
Jan Stadtherr hráč: Byla to bitva, příští týden se budeme chtít vrátit zpět na vítěznou vlnu.

TJ Unie Hlubina B
Marek Bukovský asistent trenéra: Takové zápasy nás baví hrát a vítězství je skvělou odměnou za soustředěný a bojovný výkon celého týmu. Vyzdvihnout si zaslouží také rozhodčí, kteří tento nesnadný zápas zvládli s přehledem.



Sestavy


TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Němec [-] , J. Stadtherr [-] , V. Chromečka [-] (87. F. Hyrdel [-] ) , P. Šmída [-] , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Rychlý [-] (87. V. Vaněk [-] ) , D. Cihlář [-] (62. D. Ursacher [-] ) , P. Zahradník [-] , P. Strakoš [-] (46. R. Pončík [-] )

TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - P. Karel [-] , M. Tóth [-] , R. Šamara [-] (66. J. Stejskal [-] ) , D. Sztasak [-] (73. M. Šebestík [-] ) , L. Kovalovský [-] (66. O. Taritsa [-] ) , P. Petrov [-] , J. Hommes [-] , E. Bocko [-] (80. M. Volf [-] ) , M. Kočner [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 26. P. Zahradník , 58. J. Rychlý , 65. J. Stadtherr , 84. D. Ursacher , 87. V. Vaněk - 72. D. Sztasak , 81. M. Volf .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - BYSTROŇOVÁ Eleanor, PODRAZA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: výhra hostů

1:3. Bude to vyrovnaný zápas, oba soupeři se dobře znají a ví, co od sebe vzájemně čekat. Cesta k vítězství povede přes týmový výkon a stoprocentní nasazení a soustředění po celých 90 minut. Šance tentokrát proměníme a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra hostů