0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nezaváhal ani v Třebovicích


Branky


7

V utkání 23. kola se střetly domácí Třebovice s Píští. Domácí se po povedeném zápase s Vítkovicemi připravovali na další obtížný zápas, a to proti lídrovi z Píště, který v posledním zápase nadělil Svinovu 12 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas o jediném gólu.

První poločas byly na oko lepší Třebovice, které se dostaly do velké příležitosti, ve které byl domácí Lech, jeho pokus ale vychytal hostující brankář. První a jediná branka prvního poločasu padla v 19 minutě, když zaváhal domácí brankář a hostující Martin Šec toho využil a skóroval. Do konce poločasu byl průběh stále vyrovnaný, ale další branku jsme neviděli.

Jednoznačný druhý poločas.

Druhý poločas jasně ovládali hosté, kteří skórovali hned z prvního rohu, kde Třebovice byly nedůrazné, čehož využil Robin Štefek. Píšť dál tlačil a v 60 minutě znovu skóroval Štefek, po centru Martina Pawlenky hlavou. O dvě minuty později dostal Pawlenka balón za obranu a zakončil na zadní tyč, navýšil tím skóre na 4:0. Třebovicím se už reagovat nepodařilo a na konečných 5:0 upravil hlavou Kristian Hudeczek.



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rosťa Švec hrající trenér: Do zápasu jsme vstoupili slušně. Bohužel šance, které jsme si vytvořili jsme nedokázali proměnit. První dva góly, které jsme dostali byly hodně laciné a rozhodli o osudu utkání. Navíc jsme přišli o dalšího zraněného hráče. Jak připravíme se na příští týden a uvidíme na co to bude stačit.

TJ Slavia Píšť
hráč Filip Grabica: První poločas jsme zaspali, během přestávky jsme si řekli, co zlepšit a trenér je nám dal nové instrukce. Druhý poločas už začal ve výrazně lepším tempu, což dokazuje i výsledek. Jedeme dál!



Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - T. Herudek [-] (34. V. Kožušník [-] ) , D. Lech [-] (60. J. Kleiner [-] ) , P. Hruzík [-] , J. Foltýn [-] , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , M. Schvarz [-] , F. Šebák [-] , R. Švec [-] (62. M. Stárek [-] ) , Z. Červenka [-]

TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - M. Šec [-] (77. T. Obrusník [-] ) , M. Pawlenka [-] (77. L. Svoboda [-] ) , M. Kyselý [-] (77. F. Grabica [-] ) , K. Hudeczek [-] , P. Moric [-] (46. L. Foitzik [-] ) , R. Štefek [-] , L. Malcharek [-] , T. Kudlík [-] , J. Mac [-] , M. Habura [-]

ŽK: 67. L. Foitzik .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TOMAI Martin, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: remíza

2:2 Na půdě Třebovic nečeká lídra soutěže lehký zápas. Proti zkušenému týmu domácích se nehraje lehce, rozdíly navíc může částečně smazat také hrací plocha, která dostane zabrat po prakticky celotýdenním dešti.

Tip: výhra hostů