Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 15:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody zápasu 23. kola


Branky


7

Zápas se odehrával ve stejném duchu, jako v zápase Bohuslavic se Záblatím. V utkání opět padlo hodně branek, takže by zde fanoušek defenzivního fotbalu jen  a pouze zaplakal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v prvním poločase.

V prvním poločase se Svinov snažil hrát kombinačně po zemi na vlastní polovině, ale docházelo k častým chybám a ztrátám míče, které hosté ze Záblatí potrestali. Už ve 4 minutě udeřil Dušan Socha, který po střele Waleckého dorážel do prázdné branky a o minutu později dal svůj 2 gól, když přebral balón na 20 metrech a z otočky se trefil do šibenice. Svinov měl jediný brejk z rohu, ale jelikož útočník Svinovu si špatně přebral balón, tak se dostal do špatného úhlu a zakončil mimo. Svinov si kromě pár rohů prakticky už nic nevytvořil, naopak hosté do konce poločasu přidali ještě další 4 branky a poločas tudíž skončil 0:6.

Snadný druhý poločas pro hosty.

Ve Druhém poločase se na průběhu hry prakticky nic nezměnilo, domácí si sice pár šancí vytvořili, tu největší z rohu, kdy útočník Svinovu z 5 metrů nastřelil břevno, jinak už další výraznou příležitost domácí neměli. Naproti tomu hosté, se dostávali nadále do dalších příležitostí, v některých trošku pokulhávala koncovka, ale i na předek tomu Záblatí ještě do konce zápasu čtyřikrát skórovalo. Utkání tedy skončilo pro Záblatí stejným výsledkem, jako v minulém kole proti Bohuslavicím.



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: Vytvořili jsme si dost šancí a utkání mohlo skončit i větším rozdílem, Svinov je po právu poslední tým tabulky.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
D. Vojtál [-] - J. Kopčák [-] , O. Bobčiak [-] , M. Stralczynski [-] (57. L. Fajfr [-] ) , D. Stralczynski [-] (57. R. Holberg [-] ) , F. Schmidt [-] (66. R. Kuča [-] ) , J. Lichovník [-] , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] , P. Olšar [-] (7. O. Schwarzer [-] ) , T. Glabazňa [-] (46. T. Vykoukal [-] )

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - D. Socha [-] (64. A. Galusek [-] ) , P. Bijok [-] (60. J. Tomáš [-] ) , L. Walecki [-] , J. Sollich [-] (60. M. Kempný [-] ) , T. Janoš [-] , J. Skokan [-] , M. Šindler [-] (64. P. Orihel [-] ) , D. Bratovanov [-] (60. L. Hájek [-] ) , D. Dendis [-] , L. Pluta [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - THIEMEL Karel, NĚMEC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: výhra hostů

1:8. Hosté jsou na vlně a po Bohuslavicích si odnese další výprask i Svinov.

Tip: výhra hostů