1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

22. kolo Statečný výkon Hlubiny


Branky


37. D. Sztasak - 18. M. Šimon , 24. M. Šimon , 45. J. Krpec , 80. M. Gomola
4

Hlubina s několika absencemi šla do zápasu proti Hrabové, tou největší ztrátou byl určitě kapitán Jiří Cinik. Souboj třetího se čtvrtým se i dle tipů měl odehrávat ve vyrovnaném duchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas výsledkově pro hosty

Prvních 30 minut hosté moc domácí na balón nepustili, prezentovali se kombinační hrou s využitím dlouhých křižných balónů. První gól utkání vstřelil hostující Šimon, který z úhlu prostřelil domácího brankáře Chudého. Po půl hodině hry se dostali do hry dostali i domácí, dokázali si vytvořit dvě šance a z té druhé vstřelit vyrovnávací branku z kopačky Sztasaka. Těsně před poločasem po chybě domácího brankáře hlavou skóroval Krpec. Do šaten se tudíž šlo za stavu 1:2.

Převaha hostů v druhé půli

Ve druhém poločase Hrabová domácí opět přehrávala, což se potvrdilo gólem v 63 minutě, po totožné souhře Volfa s Šimonem, jako z minulého zápasu, kdy po nahrávce pod sebe zakončoval kapitán Šimon, do vrchní poloviny branky. Na konečný stav 1:4 upravil v 80 minutě Gomola střelou do spodního rohu brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina B
Asistent trenéra Marek Bukovský: Z tohohle zápasu se musíme pro příště poučit, víme že nás trápí koncovka, kde nejsme moc efektivní. Celkově bych chtěl kluky za výkon bez ohledu na výsledek pochválit, přes některé absence zápas odehráli s velkým odhodláním a celý zápas bojovali.

TJ SOKOL Hrabová
Hráč Martin Mrva: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a soupeře jsme přehrávali. Bohužel před přestávkou jsme si vybrali slabší patnácti minutovku, kdy soupeř vyrovnal. Naštěstí jsme stihli dát gól do šatny a v druhém poločase přidat další dva góly, čímž jsme se osamostatnili na 3 místě tabulky, za což jsme rádi.



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - M. Krištof [-] , M. Tóth [-] , J. Hommes [-] , R. Šamara [-] (59. E. Bocko [-] ) , D. Sztasak [-] (67. M. Volf [-] ) , P. Petrov [-] (77. R. Kováč [-] ) , M. Hlobík [-] , A. Procházka [-] , M. Kočner [-] , R. Procházka [-]

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Gomola [-] , J. Krpec [-] (86. O. Ciesarik [-] ) , M. Ročňák [-] (60. M. Miolla [-] ) , M. Šimon [-] , D. Nováček [-] , A. Volf [-] , A. Havlíček [-] (56. R. Drulák [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , J. Kroker [-]

ŽK: 45. D. Sztasak .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - JANTOŠ Pavol, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vítězslav Mooc
Tip experta: remíza

Tohle dle mého bude zajímavé utkání, je to vlastně souboj třetího se čtvrtým, pro nás nejlepší remíza, proto říkám remízový stav.

Tip: výhra domácích