Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

21. kolo přehledně: V Rychvaldě ofenzivní podívaná


Branky


5

V utkání by fanoušci defenzivního fotbalu moc nezajásali, o to ale víc mohli být nadšení fanoušci toho pohledného, plného krásných gólů a akcí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Jih vstoupil do utkání docela odhodlaně s cílem přerušit sérii porážek, bohužel se ale na hostech projevila nervozita a nepřesnost. Domácí po dvou individuálních chybách dokázali brzy odskočit na dvoubrankový rozdíl. Hosty to vyburcovalo a začali silně dotahovat, dokonce se jim podařilo srovnat skóre po dvou trefách Filipa Chrašče. Hosté poté měli lehčí převahu, drželi míč a měli několik slibných příležitostí, které ale nevyužili a poté po další zbytečné chybě znovu inkasovali a domácí Rychvald šel po trefě Vašátka zase do vedení. Vedení domácím bohužel moc dlouho nevydrželo, když o minutu později svým třetím gólem Filip Chrašč zkompletoval hattrick a týmy šly tudíž do šaten za vyrovnaného stavu 3:3.

Druhý poločas nabídl změnu skóre a další čtyři branky

Po přestávce domácí zvýšili obrátky, dostávali se do šancí které ale úspěchem neskončily. Naopak Jih v 66 minutě dokázal strhnout vedení na svou stranu z kopačky Petra Hampela. Rychvald poté prostřídal hráče, zdůraznil důraz a z nařízeného pokutového kopu, který proměnil Mikšaník dokázal utkání opět srovnat. V poslední deseti minutovce se povedli Rychvaldu dvě brejkové situace a po gólech Kaši a Vantucha utkání strhl na svou stranu. Domácí si už poté vedení nenechali vzít a zápas úspěsně zvládli dohrát za stavu 6:4.



Ohlasy k zápasu



FC Ostrava-Jih
Trenér Miroslav Černík: Nezbývá než se i z této porážky poučit, přestat dělat zbytečné individuální chyby, být úspěšnější v obranné činnosti, protože dostat 4 branky venku a prohrát, to je nepříjemné.



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , M. Kvasňák [-] , J. Kuznik [-] , J. Vašátko [-] , L. Kaša [-] (68. J. Bulva [-] ) , D. Chautur [-] (60. J. Kaša [-] ) , M. Míček [-] (68. P. Vantuch [-] ) , D. Brevčinský [-] , D. Uher [-]

FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - J. Podžorski [-] (69. M. Belina [-] ) , F. Chrašč [-] (46. P. Hampel [-] ) , M. Gaži [-] , R. Stojan [-] , F. Matiášek [-] , D. Coufal [-] (62. A. Fiala [-] ) , P. Fiala [-] , T. Korbačka [-] , M. Leščák [-] , L. Machala [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KASZPER David - BYSTROŇOVÁ Eleanor, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích