3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Darkovice ve Vítkovicích nebodovaly


Branky


24. M. Hloch , 67. R. Chylek , 83. A. Tobola
5

V 16. kole byl k vidění zajímavý souboj dvou celků z konce tabulky, béčko Vítkovic doma přivítalo Darkovice. Jaký byl průběh a výsledek utkání se dozvíte v následujícím článku, který obsahuje i fotogalerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkovice odehrály velmi dobré utkání. V první půli nenechávaly soupeře moc rozehrát. Už od začátku si vytvořily několik velmi dobrých šancí, které ale nedokázaly proměnit. Povedlo se to až Martinu Hlochovi, ve 24 minutě, po pěkné akci po křídle. První poločas byl ale vcelku vyrovnaný, do druhého poločasu šly Vítkovice se stejným cílem a to nepustit soupeře k nějaké větší šance, nenechat ho v klidu rozehrát balón a pokračovat ve velmi dobrém výkonu.

 

Ve druhém poločase si Vítkovice opět vytvořily několik vyložených šancí, ze kterých dokázaly ještě dvakrát skórovat a to po gólech Rostislava Chýlka a Alexandra Tobola. Ke konci zápasu bylo k vidění ještě několik šancí, kde Darkovice nastřelily tyč, ale zvrátit prohru 0:3 už nedokázaly.

 

Dle slov trenéra Vítkovic Vítězslava Mooce, který zhodnotil utkání, bylo utkání vyrovnané a Darkovice byly důstojným soupeřem, přestože prohrály 0:3, tak předvedly dobrý výkon.

 

Za hráče utkání by trenér vybral mladého hráče Martina Matejova, který odehrál velmi dobré utkání a brankáře Zbyňka Hybše, který domácí tým celý zápas podržel a zároveň dokázal vychytat čisté konto.

 

Trenér Vítězslav Mooc také prozradil plány a cíle: V aktuální sezóně se chceme dostat alespoň do středu tabulky a v příští sezóně se pokusit o přestup do vyšší soutěže.

 

Autor: Petr Boráň



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - T. Pastrňák [-] , M. Matejov [-] , R. Vítek [-] (78. A. Tobola [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] (60. D. Surovec [-] ) , M. Hloch [-] (64. P. Švancara [-] ) , J. Tkáč [-] , R. Chylek [-] , M. Repa [-] (78. A. Sýkora [-] ) , J. Hloch [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] (84. M. Martiník [-] ) , D. Novák [-] , L. Poštulka [-] , P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , D. Lukáš [-] (57. P. Vyletělek [-] ) , J. Voldán [-] , M. Burý [-] , A. Tvrdý [-] (76. M. Hanel [-] ) , A. Pieknik [-]

ŽK: 59. A. Pieknik .
Hráči zápasu: M. Matejov , Z. Hypš .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - KASZPER David, KOTAS Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů