Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov zakončil sezónu výhrou nad Malými Hošticemi


Branky


12

Krnov v prvním poločase otočil skóre ve svůj prospěch. Ve druhém už jasně dominoval a dalšími třemi góly navýšil svůj náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Krnov ve svém posledním domácím zápase hostil na svém hřišti mužstvo z Malých Hoštic. Hosté přijeli ve značně improvizované sestavě. Do první šance se dostal po nahrávce Gramela Sklenaří, jehož volej skončil nad brankou. Za dvě minuty šel sám na brankáře Exnera Gramel, ale brankář hostů domácího hráče vychytal. Ve dvanácte minutě odcentroval Kravar míč na Suchánka, který s přispěním obránce poslal míč za záda brankáře Moškoře – 0:1. V 17. minutě po nahrávce Kolbasy Sklenařík přestřelil. Za sedm minut pak střelu Kolbasy musel Exner nadvakrát pacifikovat. Krnov vyrovnal ve 26. minutě po levé sttraně nahrál Koval Zavadilovi, který našel ve vápně Gramela a ten sklepl míč do sítě – 1:1. Po půlhodině hry střílel domácí Sklenařík těsně vedle tyčky. Ve 36. minutě jedovatou střelu Kolbasy srazila hostující obrana na rohový kop. Za minutu pak se střelou Adamčíka neměl domácí brankář Moškoř velkou práci. Sedm minut před pauzou si narazil Kolbasa míč s Říhou, pak si prvně jmenovaný položil i obránce a zavěsil – 2:1. Za chvíli ještě vystřelil tvrdě Kolbasa, jeho střelu vyrazil Exner do tyče, a míč se pak odrazil do druhé tyče a obrana hostů poslal míč do bezpečí. 

Krnov navýšil výhru

Ve druhém poločase u hosté fyzicky odpadli a na hřišti už bylo prakticky jen jedno mužstvo. Na začátku druhé půle využil Gramel špatnou rozehrávku brankáře Exnera a pohodlně skóroval do prázdné branky – 3:1. V 52. minutě našel Kolbasa na zadní tyči Baczkeho, který prostřeli brankáře Exnera – 4:1. Po hodině hry pak po nahrávce Gramela vychytal Novotného gólman Exner. Čtvrthodinu před koncem, se řítilo duo domácích na brankáře Exnera a Novotný vyšperkoval toto sólo nahrávkou na Koštialika, který uklízel míč do prázdné brány, který tak byl posledním střelcem sezóny – 5:1. V poslední šanci se objevil po nahrávce Novotného Gramel jehož střelu dokázal Exner zpacifikovat.

 

Krnov obsadil po výhře konečné šesté místo v tabulce. Malé Hoštice skončily dvanácté (mají lepší vzájemné zápasy se Zlatníky). 

 

FOTO: FB Krnov



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas začal vyrovnaně. Postupně jsme přebírali iniciativu. Ve druhém poločase jsme už dominovali a hrálo se převážně na soupeřově půlce.

TJ Slavia Malé Hoštice
Martin Vltavský (trenér): Jeli jsme ve značně okleštěné sestavě a lepili jsme jak se to dalo. Dokonce musel hrát i asistent trenéra a dorost měl po včerejším zápase. Krok jsme držlei do začátku druhého poločasu, pak jsme už odpadli a soupeř jednoznačně kraloval. My jsme už jen čekali na konec. Uvidíme co bude dále v létě, zda budu pokračovat. Chce to hlavně posily, protože s mladými, kteří hrají svou soutěž se to hrát nedá.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] , O. Kubík [-] (34. A. Říha [-] ) , J. Matyáš [-] (55. A. Novotný [-] ) , M. Burian [-] - T. Kolbasa [-] , D. Čevela [-] , J. Koval [-] (70. J. Rolný [-] ) , L. Zavadil [-] (55. H. Varyš [-] ) - L. Gramel [-] , M. Sklenařík [-] (70. K. Koštialik [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - M. Malohlava [-] (84. J. Škrobánek [-] ) , K. Kravar [-] (68. E. Vltavský [-] ) , M. Unruh [-] (68. Š. Teichmann [-] ) , J. Chřibek [-] , R. Režnar [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , A. Juřík [-] , R. Suchánek [-] (86. M. Pivoda [-] )

Hráči zápasu: L. Gramel - M. Malohlava .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MORAVEC Roman - THIEMEL Karel, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

V Krnově jsme nedávno hráli, když proti nám nasadili i několik velice běhavých mladíků z divizního áčka. Domácí mužstvo navíc může využít produktivního Sklenaříka, což ho pasuje do role favorita. Malé Hoštice sice nepřijedou na výlet, ale na body nedosáhnou. Tip 1

Tip: výhra domácích

Krnovske béčko si v posledním zápase sezony bude chtít zastrilet a nemůžu jinak než 1