Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezstarostný fotbal skončil výhrou Bruntálu


Branky


9

Po poločase vedl Bruntál o dvě branky. Ve druhé poločase ještě o jednu branku své vedení navýšil. Diváky musel fotbal bavit, protože padlo devět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o dvě branky

V posledním zápase sezóny přivítaly Velké Hoštice tým z Brubtálu. Oběma týmům už o nic nešlo a hrála se bezstarostná partie bez obran. Střelecké hody odstartoval po pěti minutách Slavík, který dostal průnikovou nahrávku za obranu a zkušeně pokořil Stříbného – 0:1. Za osm minut akce po ose Bensch, Czerný, Soklasa a Watzlawik skončila střelou posledně jmenovaného nad bránu. Ve 13. minutě poslal Stoklasa nahrávku za obranu na Bensche, který pěknou střelou kolem brankáře Šidláka vyrovnal – 1:1. Za šest minut si hosté rozebrali obranu domácích, ale Deákovu střelu vyrazil brankář Stříbný a i jeho další dorážku dokázal Stříbný zlikvidovat. Ve 21. minutě Dombek obehrál protihráče, a vyvezl míč, kde ho pak posunul na Kotzura, jeho nahrávku poslal Watzlawik těsně vedle. Za tři minuty po centru Czerného Bensch z malého vápna přestřelil. Platilo pak známe nedáš dostaneš. Ve 25. minutě narýsoval Pawlita kolmici pro rychlíka Slavíka, který vrátil Bruntálu vedení – 1:2. Deset minut před pauzou pak Rožnovský našel nahrávkou pod sebe Cabalka, který si už věděl rady – 1:3. Domácí pak mohli třikrát snížit. Nejdřive vystihl Bensch hostující rozehrávku a přistrčil míč Watzlawikovi, který opět nedal. Za chvíli posadil Czerný svůj roh na hlavu DombkA, jehož skvěle vychytal Šidlák. V závěru poločasu po přihrávce Watzlawika střílel Kaluža nad hostující bránu.

Bruntál náskok navýšil

Čtyři minuty po přestávce Cabal přesně našel rozběhnutého Slavíka, který s klidem pokerového hráče dovršil hattrick – 1:4.Zápas se pak na dvacet minut uklidnil. Teprvé pak se podařilo domácím dvěma brankami skóre zdramatizovat. V 67. minutě Watzlawik vyslal do úniku Pavelka, který pěknou střelou nedal Šidlákovi šanci – 2:4. Za dvě minuty po akci, která začala u Olšra, pokračovala přes Bensche k Watzlawikovi, který přesnou nahrávkou našel Pavelka, jenž korigoval na rozdíl jediné branky – 3:4. Zápas pak opět upadl do letargie. Bruntál pak ale v poslední desetiminutovce do toho šlápl a dvěma góly zápas rouhodl. Pět minut před pauzou namazal Cabal Stoklasovi, který střelou k tyči poslal míč do brány – 3:5. V 87. minutě mohli domácí zápas ještě zdramatizovat, ale po akci Watzlawika s Pavelkem dával míč z ofsajdu do brány Stoklasa. V samém závěru pak nastřelil Černohorský tyč a kanonýr Cabal byl na správném místě a poslal míč do sítě – 3:6.

 

Bruntál si po výhře pojistil konečné páté místo v tabulce. Velké Hoštice skončí buď jedenácté nebo dvanácté. Vše se bude odvíjet podle zápasu mezi Krnovem a Malými Hošticemi. Dále se ještě neví, zda Velké Hoštice zůstanou v naší áčkové skupině, nebo budou z organizačních důvodů přesunuti do skupiny béčkové. Vše bude záležet na vývoji v MSFL.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Bezstarostný zápas. Fotbal se hraje ale na góly, my jsme ale doplatili na neproměňování šancí, kdy hlavně v prvním poločase jsme nedali pět čistých tutovek.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Byla to tenisová hra bez obran. My jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme dali více branek než domácí Rozloučili jsme se v dobrém stylu. Jediná komlikace byla za stavu 1:4 pro nás, kdy soupeř snížil na 3:4. V závěru jsme ještě dva góly přidali. Šest branek venku je hodně dobrý počin.



Sestavy


FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] (85. M. Pluške [-] ) - J. Tietz [-] , T. Svrček [-] (62. M. Židek [-] ) , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , M. Kaluža [-] , F. Kotzur [-] , D. Watzlavik [-] , P. Bensch [-] , M. Czerný [-] , F. Dombek [-] (46. P. Pavelek [-] )

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Goněc [-] (46. M. Černohorský [-] ) , M. Hanel [-] , D. Deák [-] (77. F. Stoklasa [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Slavík [-] , M. Cabal [-] , J. Duhajský [-] , R. Hanák [-] , T. Rožnovský [-] (46. J. Kaluža [-] ) , S. Slovák [-]

ŽK: 28. V. Stříbný - 74. J. Šidlák .
Hráči zápasu: P. Bensch , V. Stříbný - M. Slavík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra hostů

Velké Hoštice u nás podaly velice houževnatý a bojovný výkon, takže se určitě nezaleknou ani Bruntálu. Diviznímu áčku však skončila sezona, takže bude dost záležet na tom, jestli se někdo z A-týmu představí v dresu rezervy. Pokud sestavu hostů vyztuží několik posil, tak Bruntál zvítězí. Tip 2

Tip: výhra hostů

Béčko Bruntálu je velmi nevyzpytatelné.. a je otázkou v jaké sestavě v pátek do Hoštic prijedou .. budu jim ale věřit že si budou chtít udělat žízeň na dny města které u nich o víkendu budou a přivezou si tři body .. takže 2