1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov se rozešel smírně s Vítkovem


Branky


12

Vítkov se ujal po čtvrthodině hry vedení. Jindřichov za deset minut vyrovanl. Další branka už nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V posledním domácím zápase přivítal Jindřichov na svém trávníku mužstvo z Vítkova. V prvním poločase byla na hřišti dominantnější hostující družina. Už v páté minutě střelu Jakuba Hučíka vytáhl skvěle zpod břevna brankář Kašpar. Za deset minut prostrčil míč mezi stopery kapitán Mikulenka na Jakuba Hučíka, který před brankářem Kašparem zachoval chladnou hlavu. Ve 22. minutě minutě vystřelil kapitán Mikulenka zpoza šestnáctky, ale jeho slabá střela nemohla brankáře Kašpara zaskočit. Jindřichov vyrovnal ve 24. minutě, když si ve velkém vápně pokryl balon zkušeně Barvík a nahrávkou pod sebe našel Kuřece, který poslal míč tvrdě k tyči – 1:1. Vítkov pak soupeře přitlačil. Ve 38. minutě po centru Prdy se objevil sám před gólmanem Mikulanka, ale Kašpar vo vychytal. Za dve minuty pak po centru Prdy dal Mikulenka branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. V závěru poločasu vyslal do Mikulenka do průniku Faldýna, ale jeho pokus z rohu vytlačil Kašpar mimo tři tyče. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se hra na trávníku vyrovnala. Dokonce byl místy lepším týmem i Jindřichov. Domácí hrozili hlavně po rohových kopech. Po nich se dostal do šance nejdříve Barvík, pak Sklenařík a nakonec Kuřec. Ani v jednom případě však výše jmenovaní nedokázali dopravit míč za záda brankáře Pavlíčka. Vítkov se dostal do šance po hodině hry, když centr Beka posunul hlavou zpět Faldýn na Mikulenku, ten dokonce dopravil míč do sítě. Branka ale opět pro postavení mimo hru neplatila. Největší šanci hostů pak měl po průnikové nahrávce Mikulenky Šustr, který se dostal příliš blízko k brankáři Kašparovi, který mu zkušeně zmenšil střelecký úhel. Zápas pak dospěl ke spravedlivé remíze.

 

Vítkov skončí v této sezóně nejlépe na šestém místě a nejhůře na místě sedmém. To bude záviset na zítřejším zápase mezi Krnovem a Malými Hošticemi. Jindřichov už z desátého místa nikdo nesesadí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Podle mě to byl remízový zápas, i když soupeř měl více šancí. V prvním poločase kromě gólu jsme nic neměli. Byla to z naší strana hrůza. Neměli jsme rozehrávku, a ani nákopy nám nešly. Ve druhém už to bylo trošku lepší, měli jsme i nějaké šance, ale z toho se nic neurodilo.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Konečně bod z venku. Remíza si myslím, že byla zasloužená. V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Ve drihém se to vyrovnalo a soupeř byl i místy lepším týmem.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Táborský [-] , K. Barvík [-] (74. K. Čanaklis [-] ) , M. Šmíd [-] (40. T. Kusenda [-] ) , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] (46. J. Sklenařík [-] ) , J. Hanslík [-] (58. V. Petrovič [-] ) , M. Tilkeridis [-] , J. Hanslík [-] , V. Boháček [-] , P. Lapuník [-]

TJ Vítkov
L. Pavlíček [-] - J. Hučík [-] (66. L. Lamatschek [-] ) , Š. Hučík [-] (39. T. Kristián [-] ) , F. Kudla [-] , P. Prda [-] (46. J. Šustr [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (75. R. Kotlár [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 51. P. Táborský , 90. M. Tilkeridis - 84. M. Bek .
Hráči zápasu: J. Kašpar - F. Kudla .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - THIEMEL Karel, POLÁCH Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů, které zřejmě od této sezony očekávaly mnohem více. V sobotním utkání favorizuji spíše domácí fotbalisty, protože Vítkov většinou jezdí k venkovním zápasům v dost oslabené sestavě. Hostující mladíci budou kousat, ale zde rozhodnou zkušenosti. Tip 1

Tip: remíza

Velmi vyrovnané utkání celku ze středu tabulky.. může se stát cokoliv ale risknu 0