Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si s chutí zastřílel v Lichnově


Branky


12

Do poločasu vsítil Budišov tři branky. Ve druhém navýšil skóre až na 0:6. Domácí pak korigovali dvěma góly. Budišov ale pak dvěma góly opět navýšil na šestibrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o tři branky

Lichnov v posledním letošním zápase hostil mužstvo z Budišova. Hosté se hned od začátku chopili taktovky zápasu. Po pěti minutách vysunul Aleš Levák Černocha, kterého vychytal barnkář Říha. V 19. minutě tvrdou střelu Kurice chytil skvěle brankář Říha. Po půlhodině hry Černochova nahrávka našla Hudečka, jehož střela mířila jen do náruče domácího brankáře. Budišov se zaslouženě ujal vedení ve 33. minutě, když aktivní Huťa oslovil Černocha, který si mohl vybrat, kam kopne balon – 0:1. Za pět minut pak špatný odkop brankáře Říhy zachytil Eduard Levák, který vymetl pravý roh domácí brány – 0:2. V závěru prvního poločasu se nejlépe zorientoval v chumlu hráčů Aleš Levák a zavěsil nechytatelně míč do sítě – 0:3.

Budišov náskok navýšil

Začátek druhého poločasu patřil domácí družině. Po akci Pokorného s Bartoníčkem, nedosáhl na centr druhého jmenovaného v jasné pozici Pokorný. Za pár okamžiků centr Pokorného přestřelil z pěti metrů Zahradník. V samostatném nájezdu pak neuspěl ani Sojčák. Hosté pak zlomili zápas čtvrtým gólem definitivně ve svůj prospěch. Po hodině hry našel neomylně Pizur na zadní tyči Jana Němečka, který měl lehkou práci dostat míč do odkryté brány – 0:4. V 65. minutě předložil Černoch míč jak na zlatém podnose úplně volnému střídajícímu Metelkovi, který umístil balon do prázdné brány – 0:5. Za dvě minuty využil Huťa špatného výběhu brankáře Říhy a trefil odkrytou branku   Lichnova – 0:6. V 69. minutě vybojoval míč na šestnáctce Zahradník, který ho prostrčil Sojčákovi, jenž bodlem poslal balon k tyči – 1:6.  Za chvíli zkušeně proměnil po chybě hostů svůj samostatný nájezd domácí Sojčák – 2:6. V 77. minutě uvolnil Pizur Metelku, který pohodlně skóroval – 2:7. Hned vzápětí trefil Metelku odkop brankáře Říhy tak, že se míč odrazil do jeho sítě a Metelka mohl slavit hattrick – 2:8. Zápas se pak už v poklidu jen dohrál.

 

Budišov po výhře skončil v letošním ročníku na čtvrtém místě. Lichnov ve své premiérové sezóně skonči nejlépe sedmý a nejhůře devátý. Je zatím odkázan na to, jak dopadnou zápasy Krnova a Slavie Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Dneska to bylo takové bez chuti a bez zápachu po celý zápas. Budišov si přijel zahrát fotbal, byl fotbalovější, dravější a zaslouženě vyhrál. Nám vyšla snad jen první desetiminutovka druhého poločasu, kdy jsme mohli snížit na rozdíl jedné branky. Pak jsme ale dostali čtvrtý gól a už se to s námi vezlo.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Do tohoto zápasu jsme přijeli v oslabené sestavě bez tří obránců. S tímto výsledkem jsme urřitě nepočítali, ale hra tomu odpovídala. Byli jsme jasně lepším týmem a zaslouženě si vezeme domů tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
Ř. Dominik [-] - J. Dankovič [-] (62. D. Říha [-] ) , J. Konvička [-] , J. Podaný [-] , J. Mašlík [-] (68. A. Komenda [-] ) , M. Lazar [-] - P. Zahradník [-] , O. Bartoníček [-] , M. Pokorný [-] , J. Neumayer [-] (49. A. Sojčák [-] ) - M. Tesař [-] (49. K. Podaný [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Pražák [-] , J. Kuric [-] (49. J. Dvořák [-] ) , D. Huťa [-] , D. Anděl [-] , A. Levák [-] (54. P. Metelka [-] ) , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , V. Hudeček [-] , J. Němeček [-] , E. Levák [-] (49. P. Pizur [-] )

ŽK: 84. M. Lazar - 35. D. Huťa , 40. E. Levák .
Hráči zápasu: D. Huťa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - BOČEK Robin, PRÁŠIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra hostů

Lichnov v roli nováčka příjemně překvapil, když se po většinu sezony pohybuje v horní polovině tabulky. Budišov se každoročně snaží postoupit, jenže po odchodech Modelského a Kostery ho limitoval strašně úzký kádr. Při soutěžní rozlučce hosté zvítězí. Tip 2

Tip: výhra domácích

I když nás trápí řada zraněných a nekonečná smršť omluvenek s domácími fanoušky se budeme chtít rozloučit vítězstvím a proto nemůžu jinak než 1