1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky v důležitém zápase remizovaly s poslední Hlavnicí


Branky


8

Domácí po poločase vedli o jednu branku. Hosté hned zkraje druhého vyrovnali a skóre se už pak nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Hlavnice přivítala v sobotu na svém hřišti mužstvo ze Zlatníků. Jednalo se o souboj posledního s předposledním, a podle toho taky hra na trávníku vypadala. Hlavnice začala aktivněji, když hned v první minutě se dostal do samostatného nájezdu Lodňánek, ale jeho zakončení k brance nevedlo. Další domácí šanci měl Ochrana, ale ani on nedokázal balon dopravit do sítě. Do vedení se domácí dostali ve 32. minutě, když se míč dostal k Pasterňákovi, který se zbavil hostujícího obránce a prostřelil brankáře Klimeše - 1:0. Zlatníky se za celý první poločas nedostaly do pořádné akce, protože jim chyběla finální fáze a situace tak nedohráliy do konce. 

Zlatníky vyrovnaly

Hostům se podařilo vyrovnat skóre hned po přestávce, když centr Pospíšila prodloužil patičkou Lukáš Němčík na Kořínka, který se štěstím dostal míč za záda brankáře Steinera – 1:1. Zlatníky pak dvacet minut hýřily aktivitou a domácí prakticky k ničemu nepustily. Z tlaku se urodila střela Lukáše Němčíka z hranice šestnáctky, která mířila vedle. Těsně minula tyčku i střela Levaye. Hosté pak otevřeli více hru, a domácí do jejich otevřené obrany dělali výpady. Lodňánek, ale dvakrát ztroskotal na brankáři Klimešovi. Deset minut před koncem hosté dostali míč do branky Levayem, ale gól jim následně nebyl uznán. Během akce vznikla potyčka, po které byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Vrána. Hosté si v přesilovce pak vypracovali dvě šance. Lukáš Němčík, a po něm ani Morys níč do branky nedostali. Zápas tak dospěl k remízovému konci. 

 

Hlavnice jede v posledním kole do Krásných Louček. Zlatníky budou hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Bylo vidět, že hrají soupeři z konce tabulky. My jsme měli šance, oni měli šance. My jsme jednu proměnili, oni jednu proměnili, a zápas skončil remízou.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Pocity mám smíšené, ale popravdě výsledek odpovídá dění na hřišti. První poločas jsme se Hlavnici přizpůsobili, a dostali jsme branku. V kabině byl trošku vítr a po prostřídání tří hráčů se nám podařilo vyrovnat. Pak jsme měli šance, ale nedali jsme, a zbytečně jsme to otevřeli a soupeř nás taky mohl potrestat. Deset minut před koncem jsme dali regulérní branku, ale rozhodčí jí nejdříve uznal, ale pak jí odvolal. Nakonec asi ten bod z venku beru.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Haas [-] , D. Haas [-] (58. P. Jaksch [-] ) , L. Kirschner [-] , O. Pasterňák [-] , J. Steyer [-] , L. Lodňánek [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Bláha [-] (46. R. Chmel [-] ) , V. Dočkal [-] (68. Š. Holuša [-] ) , M. Levay [-] , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] (82. T. Němčík [-] ) , M. Bláha [-] (46. L. Němčík [-] ) , O. Kořínek [-] , M. Hrbáč [-] (46. D. Bláha [-] ) , P. Pospíšil [-] , J. Morys [-]

ŽK: 44. D. Haas , 75. Z. Vrána , 77. L. Lodňánek - 11. V. Ležák , 34. R. Uvíra , 42. M. Bláha , 51. P. Pospíšil , 80. R. Chmel . ČK: 80. Z. Vrána .
Hráči zápasu: O. Haas .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ROBENEK Bohumil, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra hostů

I když Hlavnice skončí stoprocentně na posledním místě tabulky, myslím si, že to bude vylice vyrovnaný zápas. Nicméně nemůžu jinak, než věřit v naši výhru. Tipuji 2