3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Hoštice splnily povinnost a porazily Hlavnici


Branky


10

Hoštice vedly po poločase o dvě branky. Ve druhém ještě výhru pojistily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

Velké Hoštice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Hlavnice. Domácí splnili svou povinnost a psolední Hlavnici porazili. Přesto se jejich výhra nerodila úplně nejlehčeji. Domácí se po dojmem nutnosti získat tři body trápili celý zápas. Hlavnice, která přijela pouze v jedenácti hrála už bez jakýchkoliv starostí. V první šanci se objevili v sedmé minutě domácí, když na střílený centr Pavelka nedosáhl ve vápně Stoklasa. Do vedení se dostala domácí družina po čtvrthodině hry, když po autu Kaluži se dostal míč k Benschovi, jehož nahrávku pod sebe vypálil Stříbný jen do brankáře Steinera, od něhož se odrazil balon k volnému Pavelkovi, jenž ho dorazil do prázdné brány – 1:0. V 18. minutě zapresoval Stoklasa, ale jeho centr poslal Pavelek vedle branky. Hned vzápětí pak po rohovém kopu hostů vznikla v pokutovém území trma vrma, a odražený balon z hranice šestnáctky vystřelil Lodňánek a Maňák jeho pokus chytil. Po půlhodině hry si zpracoval Bensch balon, a jeho střelu z otočky nadvakrát zpacifikoval Steiner. Ve 38. minutě kombinace po ose Czerný, Stoklasa, Pavelek a znovu Czerný, skončila centrem posledně jmenovaného do vápna, kde Bensch z voleje pálil nad bránu. Těsně před přestávkou byl faulován před vápnem Bensch a míč z přímého kopu zakroutil krásně přes zeď do sítě Czerný – 2:0.

Hoštice daly ještě jednu branku

Ve druhém poločase se odehrávala bitva víceméně mezi šestnáctkami obou týmů. Po hodině hry začala akce u Kotzura, který balon prodloužil na Bensche, jenž namazal Pavelkovi, jehož křižná střela skončila v horním růžku branky – 3:0. Za deset minut začala akce u Dombka, pokračovala přes Kalužu až k Benschovi, který ale vystřelil nepřesně. Deset minut před koncem se uvolnil přes dva hráče Stoklasa a vyslal do brejku Stříbného, který sice vsítil branku, ale ta nebyla pro postavení mimo hru uznána. V 83. minutě Tietz nahrál Czernému, který dál posunul na Watzlawika, který udělal kličku brankáři, ale přestřelil branku. Pět minut před koncem vychytal hostujícího Ochranu brankář Maňák. Hoštice si výhrou pojistily záchranu v soutěži.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Slavkova. Hlavnice bude hostit Zlatníky.  



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Jsem spokojen se třemi body a záchranou. Sezónu tak můžeme dohrát v úplném klidu.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to záaps dvou nevýrazných týmů, kdy souoeř dával branky, my ne. My jsme přijeli v jedenácti, navíc musel jeden do práce, takže jsme to dohrávali v deseti. Soupeř sice neměl kvalitu, ale body mu pomohly.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Pavelek [-] (65. V. Stříbný [-] ) , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , M. Kaluža [-] (85. M. Duda [-] ) , F. Kotzur [-] (73. D. Watzlavik [-] ) , V. Olšr [-] , P. Bensch [-] (85. M. Židek [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , F. Dombek [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Jaksch [-] , L. Kirschner [-] , O. Pasterňák [-] , J. Steyer [-] , L. Lodňánek [-] , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , Š. Šťastnik [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 55. J. Tietz , 63. P. Pavelek - 46. O. Haas , 60. L. Lodňánek , 65. J. Kaván .
Hráči zápasu: P. Pavelek , M. Czerný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, MIKOŠEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

I když jistě sestupující Hlavnice určitě nebude snadný soupeř, ale my musíme potvrdit nesmírně důležité body z venku. Tipuji 1.

Tip: výhra domácích