0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava těsně vyhrála v Lichnově


Branky


11

Po bezbrankovém poločase, rozhodla Opava o své těsné výhře osmnáct minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov netradičně v neděli přivítal mužstvo z Opavy. Zápas se odehrál v nedalekém Zátoru. Lépe začali hosté z Opavy. Ti hned ve 2. minutě po závaru v pokutovém území, ale Ryž neprostřelil natřikrát domácí obranu. Hned ve 4. minutě se neujala střela Hoblíka. Za minutu pak šel sám Štencel na brankáře a neproměnil. Ve 12. minutě pak zaváhal v šanci opět Stencel. Domácí se připomněli po standardce Pokorného, která ale mířila nad bránu. Ve 20. minutě dal Ryž průnikovku Schneiderovi, který místo střely nahrál Štencelovi, kterého domácí obrana zablokovala. Po půlhodině hry pak rohový kop poslal hlavou Matějek nad bránu. V další akci se objevil Ryž, ale míč mu utekl. Ve 34. minutě pak Štencel opět nepropálil balon do brány. Pět minut před přestávkou propadl rohový kop k Danielu Říhovi, který si vylámal zuby na brankáři Vaškovi.  

Opava rozhodla

Druhý poločas začala lépe domácí ekipka. Po pěkné akci Bartoníčka, který posunul balon na Zahradníka, jenž našel Pokorného, který nahrál Neumayerovi, který si neporadil s dobře postaveným brankářem Vaškem. Opava pak po hodině hry zahrotila nepřesnou Meleckého. Dvacet minut před koncem prověřil brankáře Dominika Říhu opět Melecký. Osmnáct minut před koncem zbytečně domácí stoper chtěl řešit situaci konstruktivně, míč mu vzal Štencel a prostřelil na zadní tyč brankáře Dominika Říhu – 0:1. Navýšit skóre pak ještě mohl Prchala, ale nezamířil do brány. V 85. minutě pak Zahradník z malého vápna přestřelil hostující branku. V poslední minutě pak po rohovém kopu hlavičkoval nad bránu domácí kapitán Bartoníček. Opava pak už těsné vítězství ubránila. 

 

Lichnov v příštím zápase jede do Vítkova. Opava bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Dneska určitě nevyhrál lepší tým. Zápasu by spíše slušela remíza, bohužel jedna hrubka nás stála body.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase jsme měli více šancí, ale ani jednu jsme nedali. Druhý poločas začli lépe domácí. My jsme dali asi dvacet minut před koncem branku a pak už jsme si to pohlídali. Jediný gól rozhodl o naší záchraně.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
Ř. Dominik [-] - J. Konvička [-] , M. Lazar [-] , J. Dankovič [-] , J. Podaný [-] - P. Zahradník [-] , O. Bartoníček [-] , M. Pokorný [-] , J. Neumayer [-] (66. A. Komenda [-] ) , D. Říha [-] (85. J. Barteska [-] ) - A. Sojčák [-] (66. M. Vlačuha [-] )

FK Slavia Opava
P. Vašek [-] - T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] - J. Schneider [-] , D. Maisel [-] , J. Hoblík [-] - T. Ryž [-] (76. F. Šenk [-] ) , J. Štencel [-] (89. I. Kratochvíl [-] ) - O. Melecký [-] , X. Nguyen [-] (68. M. Prchala [-] )

ŽK: 38. J. Dankovič , 40. M. Pokorný , 41. D. Říha , 74. M. Lazar - 88. J. Štencel .
Hráči zápasu: J. Štencel .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2023 22:41
Haha
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

Lichnov využije domácího prostředí a vyhraje. Tipuji 1.

Tip: výhra domácích