Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice potrápily Heraltice, přesto domácí zvítězili


Branky


10

Po prvním poločase vedli domácí o jednu branku. Hosté na začátku druhého poločasu vyrovnali. Heraltice pak ale daly další tři góly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

Vedoucí Velké Heraltice přivítaly na svém trávníku mužstvo z Velkých Hoštic. Velké Heraltice se ujaly vedení už po osmi minutách, když Rolný z levé strany obstřelil zeď a typickým angličanem rozvlnil síť – 1:0. Ve zbytku poločasu se domácí spíše trápili. V jediné domácí šanci se ocitl Šimon ve 22. minutě, ale Maňák ho dokázal vychytat skvělým zákrokem. Jinak byl zápas vyrovnaný, domácím dělalo problémy napadaní hostů a nedokázali se nijak výrazně prosadit. Naopak na konci poločasu mohly Hoštice vyrovnat, ale Czerný střílel vedle branky. 

Heraltice náskok navýšily

Na začátku druhého poločasu se po individuální akci Czerného, neprosadil gólově Uwira. V 50. minutě vyhrál po autu souboj Stoklasa, jenž míč předal na Stříbného, který byl úspěšný v dalším souboji a namazal Uwirovi, který obstřelil brankáře Patrika Kleina – 1:1. Za dvě minuty ale atakoval Vucak brankáře Maňáka, který mu míč vypíchl, přihrál na Kociána, který uklízel do prázdné branky – 2:1. Vyrovnat pak mohl v 56. minutě Pavelek, ale z přímého kopu nastřelil pouze břevno. Domácím pak hodně pomohlo, že na hřiště poslali zkušeného Zemborského, který hru uklidnil a rozhýbal. To se projevilo tím,  že domácí pak vsítili další dvě branky. Čtvrthodinu před koncem vybojoval odražený míč těsně před autovou čarou Piatkevič, který odcentroval na Daniela Kleina, jenž nechytatelně poslal míč do brány – 3:1. Za čtyři minuty si naběhl na rohový kop Válka Piatkevič a definitivně pojistil výhru lídra tabulky – 4:1. Hoštice ještě mohly snížit, když Pavelek vysunul Fabisze, ale toho vychytal brankář Patrik Klein. Heraltice si tak připsaly další tři body.

 

Heraltice jedou příští kolo do Zlatníků. Hoštice budou hostit Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Byl to těžký zápas. Ublížil nám střdeční pohár. My jsme si mysleli, že to půjde samo, a že se nám nic nemůže stát. Soupeře musím pochválit, že k nám přišel hrát fotbal a nebetonoval. Nakonec rozhodl náš gól na 2:1, od té doby jsme začali hrát svou hru a přidali další dvě branky.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Nemám klukům co vytkmout. Bojovali jako lvi a zápas odehráli se ctí. Byl to pěkný fotbal, a já gratuluji soupeři k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (71. A. Bolík [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (80. D. Žurek [-] ) , D. Klein [-] (80. J. Ondra [-] ) , V. Kocián [-] (59. M. Zemborski [-] ) , M. Lauček [-] (71. J. Piatkevič [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Bensch [-] , P. Pavelek [-] , A. Fabisz [-] , V. Stříbný [-] , P. Stoklasa [-] , O. Uwira [-] (70. M. Duda [-] ) , J. Bena [-] (80. M. Pospiech [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] (63. F. Potrusil [-] ) , T. Svrček [-] (80. M. Židek [-] )

ŽK: 82. D. Ladner - 64. V. Stříbný , 65. O. Uwira .
Hráči zápasu: M. Zemborski - P. Bensch , P. Pavelek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - LEŠKO Ondřej, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Lauček
Tip experta: výhra domácích

6:0 - Heraltice ve středu daly pětku v poháru Strahovicím, a věřím že se na to v sobotu navážeme.

Tip: výhra domácích