2:1
(1:1)
38. F. Kudla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky získaly důležité tři body


Branky


14

První poločas skončil nerozhodně. Ve druhém dali domácí osm minut před koncem branku a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Zlatníky ve svém tradiční nedělním dopoledním čase přivítaly na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Hostující družina přijela do Zlatníku ve značně okleštěné sestavě, kdy musela nominovat několik dorostenců, kteří měli v nohách včerejší zápas. V prvním poločase se hrála vyrovnaná a velmi opatrná partie. Vítkov zahrozil po deseti minutách střelou Mičky zpoza vápna, která ale pro brankáře Klimeše nebyla problém chytit. Domácí v úvodní dvacetiminutovce hrozili hlavně z rohových kopů. Do vedení se dostala domácí ekipa po dvaceti dvou minutách hry, když Tomáš Němčík vyslal do lajny Bláhu, jehož centr Levay minul, ale za ním stojící Uvíra poslal míč pod brankářem Snášelem do branky – 1:0. Hosté kolem 35. minuty převzali iniciativu a prvním varováním pro domácí byl přímý kop kapitána Mikulenky, který ale Klimeš v pohodě chytil. Vítkov vyrovnal osm minut před přestávkou, když se na půlce hřiště zmocnil míče Mička, který jej před šestnáctkou špičkou kopačky posunul na Kudlu, který výstavně namířil balon do šibenice – 1:1.

Zlatníky rozhodly osm minut před koncem

Do druhého poločasu vtoupili hosté aktivněji. Vypracovali si několik rohů. Hodně nebezpečná byla příležitost Faldýna. Neujala se ani střela Lukáše Dohnálka zpoza vápna. Postupně ale začali hostům ubývat síly a iniciativu převzaly Zlatníky. Ve velké šanci se objevil po nahrávce Uvíry domácí Ležák, který ale nedokázal prostřelit brankáře Snášela. Na druhé straně zahrozil z ojedinělé akce po centru Faldýna Kudla, který ale z pěti metrů minul prázdnou branku. Zlatníky rozhodly o své výhře osm minut před koncem zápasu, když nahrávku Uvíry do vápna nadvakrát poslal do branky důrazný Lukáš Němčík, který tak domácím zajistil důležité tři body – 2:1. V závěru ještě mohl vyrovnat z přímého kopu kapitán Mikulenka, ale brankář Klimeš jeho pokus zpacifikoval. Zlatníky tak odčinily prohru z minulého týdne, kdy to byly naopak oni, kteří dostali branku těsně před koncem.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Budišova. Vítkov bude hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska jsme šli do toho, že chceme vyhrát, a to se nám nakonec povedlo. Byl to hodně boj až do konce, a nakonec jsme dali rozhodující branku osm minut před koncem. Teď nám do branky padají takové góly, které jsme na podzim dostávali lacině my. Jdeme od zápasu k zápasu a po té podzimní hrůze, už je na tabulku příjemnější pocit.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Přijeli jsme hodně v okleštěné sestavě. Kluci ale podali výborný výkon. Museli jsme povolat i dosrestnece, kteří měli v nohách včerejší zápas. V prvním poločase to bylo vyrovnané, ve druhém už nás asi Zlatníky začaly přehrávat, porotože nám docházely síly. Snad už to bude v příštím zápase lepší s tou marodkou.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Uvíra [-] (89. Š. Holuša [-] ) , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , L. Němčík [-] (86. M. Jaroš [-] ) , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] (62. V. Dočkal [-] ) , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-] (62. O. Kořínek [-] ) , J. Morys [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - Š. Hučík [-] , L. Lamatschek [-] , F. Kudla [-] , P. Prda [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (83. V. Ondřej [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 16. T. Němčík .
Hráči zápasu: J. Morys - D. Fabík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLOK Viktor - PERNIŠ Ľuboš, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Zlatníky se na jaře zvedly, ale Vítkov urve všechny body.